2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155938 بازدید | 10472 پست
ملیحه جون منم تلفنی پرسیدم،شاید هزینه رو کم کرده باشه ،پانکچر همون تخمک کشیه عزیزم که تحت بی هوشی انجام میشه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
ملیحه جون تو اصفهان ما همین دو تا دکترو میشناسیم هر دو مخصوصا دکتر ایز امار خوبی دارن و هر دو تا میگن گروه خونی رو تا جایی که بشه تطبیق میدن،راستی دکتر میر گفت که گاهی وقتا دو روز پشت سر هم تزریق میکنه البته اگه تشخیص بدیم که موثره اینم بگم گفت وقتی شرایط اهدا کننده خیلی خوب باشه گروه خونی رو در نظر نمیگیرن،دکتر ت هم اصلا کاری به گروه خونی نداره
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها راستی تو اصفهان دکتر نازلو جون هم هست اما با اینکه دقیق تره اما هزینه هاش خیلی بشتره و داروهاش هم خیلی زیاده،حالا تصمیم با خودته فقط اینه که واسه میر و ایز میتونی شهر خودت تحت نظر باشی و دارو بگیری ولی واسه دکتر نازلو باید اصفهان باشی
رز جون ما خیلی از دوستامون با ایو جواب گرفتن واقعا خیلی بیشتر از ای واف،هم هزینه کمتری داره هم داروهای کمتری وهم نیازی به استراحت نداره و مراقبت خاصی نداره و مثل بارداری طبیعی میمونه،البته خیلی به شرایط بدنی وسالم بودن لوله ها و صد البته شانس ربط داره
اره عزیزم شما میتونی پانکچر بشی و اس بگیری ولی باید نامه دادگاه داشته باشی واسه ای وی اف
بله نینا جون خانومش حتما هست.چون کلا موقع تزریق به کمک نیاز دارن و صد البته خانومش میاد.... غیر ممکنه که تنها باشن برای تزریق در ضمن تزریق اصولا چند نفر با هم هستین.یعنی داخل اتاق چنتا تخت هست و همه با هم جمع میشین و اونوقت دکتر و خانومش برای تزریق میان داخل اتاق.خیالت راحت باشه.بعد از تزریق هم دکتر سریع میره بیرون
نینا من پیش ایز... میرم اما از میر... تلفنی سوال کردم قانونشون یکیه آی یو آی هم شانسیه.خیلی ها بار اول شدن خیلی ها بار بیست یا سی اصلا قابل آمارگیری نیست به بدن تو بستگی داره.شرایط روحی و جسمی.شرایط اهدا کننده و خیلی چیزهای دیگه و در صورت منفی شدن هم نمیشه براش دلیل خاصی آورد...
سلام علیکم ما دیروز از سفر برگشتیم امروز رفتم ازمایشمو گرفتم طبق معمول همه چیز اوکی بود ذخیره هم عددش 3.7بود زده بود تو رنج نرمال واما واما با این حال محض اطلاع ازمایش ذخیره دادم و 80درصد به جنین فکرمیکنم نه اس الان میگید این دیونس ها ماروکشت این که از خداش بود همسرش راضی به اس بشه!!! ولی باخودم فکرکردم وتونستم حال شوهر عزیزتر ازجانم رو درک کنم دکتر که رفته بودم بهم گفت برو دکتر تغذیه هرچند ک اضافه داری کم کن بعد اقدام کن حرف خوبیه به نظرم جدیدا فکرکنم ی 7کیلویی اضافه دارم قراره باشگاه برم خدا بخواد شاید دکتر تغذیه هم برم تا اگه خدا بخواد شهریور یا مهر اقدام کنم
یلدا جون خوش اومدی،انشااله که بهت خوش گذشته باشه انشااله که همه چی خوب بشه،ورزش و رژیم فکر خوبیه واسه روحیتم خوبه یلدا جون اینو بدون که همه جا هم ادم خوب هست هم بد مطمئنم که تو نی نی سایت هم راحت میتونی کیس پیدا کنی فقط ازمایشا رو حتما انجام بده مخصوصا از ذخیره و از دفعات اهداشون هم مطمئن شو مبادا الکی هزینه کنی چند روز پیش یه تایپیک دیدم واسه بیمارستان خاتم الانبیا میگفت دو تا اهدا کننده رو نشونم دادن گفتن انتخاب کن با ازمایشای کامل،گفت یکی که یه کمی سبزه تر بود ازمایشای بهتر داشت گفت مشاور گفت اینو انتخاب کن پشیمون نمیشی وضعیتش عالیه اون یکی به این خوبی نیست،تازه تضمینی واسه رنگ پوست نیست ممکنه واسه اونا هم بچه سبزه بشه یا واسه این یکی بچه روشن بشه گفت با تردید انتخاب کردم و صاحب ١٣ جنین عالی شدم که با اولین انتقال باردارم و ١١ تا جنین عالیه فریز دارم تو هم دقت کن،مخصوصا که به بار هزینه الکی کردی حتی یکی از دوستای من تو بیمارستان پارسیان که اونا هم خودشون کیس داشتن صاحب ٢١ جنین عالی شد یلدا جون همه چی رو به واسطه نسپار سعی کن خودت دخالت کنی تو درمان ولی اطلاعات زیادی راجع به خودت بهشون نده فرق نمیکنه کجا پیداشون کنی فقط دقت کن تو نی نی سایت زیاد دیدم که تخمک و جنین اهدایی از بچه های همینجا گرفتن وراضی بودن