2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155874 بازدید | 10472 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نازلو جونم میدونم که با تحریک بیشتر شانس میره بالاتر،اما چند تا نکته رو فراموش نکن اول اینکه ٤تا تخمک با کیفیت بهتر از١٠-٢٠ تا تخمک با کیفیت پایین تره((هر چی تخمکا بیشتر باشن یکمی کیفیتشون میاد پایین))
دوم اینکه با تحریک بیش از حد تخمدان ممکنه ذخیره تخمدانی کم بشه احتمال یائستگی زود رس هست،دکترا همشون به فکر جیبشونن دلشون واسه ماها نمیسوزه که
بابا شما که مشکلی نداری این چه دکتریه که واسه ایو ٥٠ تا گونال تجویز میکنه حتی فکر نمیکنه چه مشکلاتی ممکنه واسه شما پیش بیاد،بچه ها ١٥-٢٠ تا گونال میکرو میکنن کسایی که ذخیره زیر نیم دارن با ٥٠-٦٠ تا گونال میرن میکرو،به نظرم بهتره بیشتر حواست باشه و دقت کنی
راستی در مورد عکس رنگی هم بهت بگم که ماده حاجب خاصیت دارویی داره لوله بسته رو باز میکنه خیلیا بعد از عکس رنگی سریع باردار شدن،اگه عفونت شدیدی تو رحم باشه ممکنه دوباره لوله بسته بشه که معمولا با پاپ اسمیر مشخصه و نسبت به لاپراخیلی اسونتره و عوارض کمتری داره اما لاپرا یه جراحی حساب میشه عوارض خودشو داره هزینه سنگین داره معمولا خیلی سریع نمیگن برو لاپرا چون رحم باز میشه ،بررسی دقیق دکترت خوبه اما متاسفم که میگم ظاهرا خیلی پولکیه
لاپرا واسه مواردی که خیلی حاد شدن و بعد از دفعات زیاد ایو و ای وی اف پیشنهاد میشه
به هر حال موفق باشی
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
سارا جون کشت ترشح رو نمیدونم اما پاپ اسمیر عفونت رو هم نشون میده من کرمانشاه میرم عزیزم،دکتر ایز به هر حال متخصص زنان نیست و تقریبا ٩٥ درصد دوستامون که پیشش میرن خودشون پیش متخصص زنان میرن و تحت نظرن به هر حال مسلما اطلاعات یه متخصص زنان رو نداره
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
نینا جونم الی جون هنوز مامان نشده،انشااله به زودی مامان میشه فعلا تحت درمانه و میخواد به خودش برسه اینجا زیاد میاد حتما حالا سرش شلوغه که نرسیده سر بزنه حتما میاد وراهنماییت میکنه
نینا جون ما همیشه هستیم تا جشن مامان شدنت کنارتیم،اگه کمکی از دستم بر میاد بگو در خدمتتم
رز جونم پیام خصوصیت رو الان دیدم اما نمیتونم جواب رو واست بفرستم اگه اومدی واسم یه پیام بفرست تا جواب بدم،شرمنده هر کس پیام فرستاده و من ندیدم معذرت میخوام،لطف کنین دوباره بفرستین
یاس گل جونم با پیامی که دادی کلی ذوق کردم گریم گرفت مرسی ممنون خیلی خوب بو جشن مامان شدنم یاس گل الی جون پیش دکتر ترک ...رفت جواب نگرفت آخه من میخوام بروم پیش اون ماه دیگه راستی شما پیش دکتر چوب......می ری هزینه ها چجوریه دکتر خوبین
خدایا شکرت بی نهایت شکرت.خداجونم دوستت دارم .ایاک نعبد و ایاک نستعین.
نازلو به نظر من هم تو مورد دارو یاس گل درست میگه خیلی دارو مصرف میکنی متاسفانه دکترهایی که دلسوز آدم باشن خیلی کمن همش باید خودمون حواسمون به خودمون باشه حالا دکتر زنان من چون بیمار خودش نیستم به نظرم خیلی اهمیت نمیده خدا کنه مشکلی نباشه و هر چه سریعتر نی نی دار شیم
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
راستی نازلو جون درد بعد از ایو واسه ازاد سازی تخمکه عزیزم،من که اصلا نمیتونستم از درد بشینم هم تو ای وی اف هم تو ایو ای نگران نباش تب هم داشتم البته در حالت عادی بدون دارو در زمان ازاد سازی تخمک یکمی دمای بدن میره بالا دیگه فکرشو بکن ١٠ تا تخمک تقریبا همزمان ازاد میشن
نینا جون توکلت به خدا باشه عزیزم،الی جون یه بار پیش دکتر ت رفت اما نشد،بار دوم فولیکول بالغ نداشت و نرفت الی جون یکمی تنبلی داره الان هم فهمیده یکی تیروییدش کم کاره اینا باعث رشد نکردن فولی میشن واسه همین فعلا ورزش میره و تحت نظر دکتره انشااله وضعیتش اکی شد میره واسه ایو و مامان میشه دکتر ت دکتر خوبیه خیلی از دوستامون پیشش جواب گرفتن انشااله قسمت تو هم میشه عزیزم امیدت به خدا باشه
سارا جون وقتی پیش دکتری میری نمی خواد واسش توضیح بدی که اهدایی هستی و کجا میری ،اینجور بیشتر حواسشون هست
نینا جون من پیش دکتر چ میرم واسه هر بار یک میلیون میگیره
اونایی که وقت ندارن منشی خیلی بد برخورد میکنه دو راه دارن یا یک ٥٠ بزارن لای دفترچه بدن منشی یا اینکه آدرس بگیرن از منشی وبرن یک کافی نت ٤٠ تومن بدن واسشون کافی نتی که منشیه میگه وقت بگیرن