2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155874 بازدید | 10472 پست
مرسی هانی جونم ،تو چطوری؟؟خانواده چطورن؟؟ انشااله شاد و سلامت باشین همیشه هم خوشبختو خنده رو ما رو هم دعا کن
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
نینا جون اخ از دل شکستت،اما گریه چه فایده داره؟؟ما که هر چی اشک ریختیم این چشمه خشک نشد دوست خوبم از خدا میخوام دلتو اروم کنه صبور باش وگرنه داغون میشی باور کن اشکو اه فایده نداره از خدا بخواه که تا خودش نخواد یه برگم از درخت نمی افته
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نازلو جون میدونم به دکترت اعتماد داری،انشااله دستش واست خیر باشه اما شرمنده که اینو میگم دکتری رو که این همه دارو رو بدون عکس رنگی و ازمایش ذخیره تخمدانی واسه بیمارش تجویز میکنه رو نمیشه زیاد بهش اعتماد کرد
هزینش خیلی سنگینه از طرفی به فشاری که به بدن شما وارد میکنه اصلا فکر نکرده راستش نازلو جونم خیلی از دوستای ما با کمتر از نصف داروهای شما ای وی اف کردن اگه تنبلی داری یا ذخیرت اینقدر پایینه که باید این همه دارو بگیری بهتره وقتتو حروم ایو نکنی
با اینکه تصمیم گیرنده نهایی تو هستی اما به عنوان یه دوست ازت خواهش میکنم پیش یه دکتر دیگه هم بری و حتما حتما قبل از ایو بعدی ازمایش ذخیره تخمدانی،تیرویید و عکس رنگی بدی
نازلو جون خیلی ببخشید که اینو بهت گفتم اما به نظرم دکترت داره بی انصافی میکنه و از موقعییت شما سوء استفاده میکنه
شایدم اشتباه کنم به هر حال واست ارزوی موفقیت میکنم
یاسی عزیزم ممنون از راهنماییت...آزمایشات اولیه رو که واس بارداری نیاز اعم از هورمونی و انعقادی و پاپ اسمیرو کامل دارم...تنبلی تخمدان ندارم..اتفاقا به دارو خب جواب میدم...قبلا که مشکلمو نمیدونستم فقط با قرص لتروزول اونم تو 5 روز پریودی 4 تا فولیکول بالای 20 داشتمو..دکتر قبلیم گفتن خیلی خوب.....ولی دکتر مسا...شیوه کارش اینه...میدونی تخمدونارو بیش از حد تحریک میکنه ک زوتر جواب بگیریم...ولی به نظر خود منم کارش ی ریسک واس بیمار...خود من الان با اینهمه دارو جواب نگرفتم... یاسی عزیزم نمیدونم چرا 6 ساعت بعد از تزریق اینهمه دل درد وحشتناک و تب و لرز دارم...
یاسی عزیزم چرا ناراحت بشم اتفاقا خوشحالم ک دوستانی مهربونی مثل شماهارو دارم...و دلسوزانه راهنمایی میکنید..باسی از دکترای کلنیک مشتاق ک بقول خودشون 30 سال کارشون ای.وی.اف و میکرو و زیفت و ....بوده...بخدا موندم چکار کنم ....بهترین دکترای شهرو رفتم..خودم رو دکتر خیلی حساسم...ولی عکس رنگی رو پیشنهاد نمیکنه...دکتر گفته اگ لوله بسته باشه بعد از عکس رنگی دوباره بسته میشه...لاپاروسکوپی رو قبول دارن که اونم گفتن بعد از 3 بار آی.یو.آی انجام میدن...خیلیا میگن لاپارارو واس منی ک مشکل ندارم الان زود..چون عوارض خودش داره... یاسی عزیزم نمیدونم بخاطر اینه که استراحتم کم بعد از آی.یو.ای....اخه کارم تو ی منطقه ای ک خودشم آلودگیش زیاد.. شرایط کاریمم سخت...دفتر کارم طبقه سوم...روزی 8 بار از این پله ها بالا و پایین میشم..گفتم شاید بخاطر شرایط کاریم....نمیدونم باور کن دیگه ترس دارم که اینهمه دارو استفاده کنم.... بازم ممنون عزیزم ک بفکرمی...ان شاء اله خدای مهربون واس همه دوستان خوبم بهترینو بخاد..
نینا عزیزم واقعا دوستای این تایپیک بهترین دوستای خود من هستن...واقعا ندیده و نشناخته با تموم وجودشون و با دلسوزی راهنمایی میکنه..شاید نکاتی ک به ذهنمون نرسه رو دلسوزانه گوشزد میکنه...خداروشکر ک همدردای به این خوبی رو داریم..امیدوارم خدا بزودی زود دل همشون شاد کنه... عزیزم نینا حس و حالی رو ک تو داری همه ماها داریم..ولی بقول دوست عزیزم یاسی گلی هر چه گریه کنیم نه چشمه خشک میشه و نه این بغض تمومی داره...عزیزم ..دردی که ماها داریم ی رازی که تا آخر عمر باهامون...من همیشه آرزو داشتم بچم شبیه همسرم باش...وقتی نگاهش میکنم انگار قلبمو فشار میدی و ی بغضی تو گلوم ک فقط قورتش میدم...ولی خب چاره ی نداریم باید تحمل کنیم..هر چیم ک گریه کنیم و اشک بریزیم این بغض تمومی نداره..بهش اصلا فک نکن فقط به درمانت فکر کن..تا مسیر واست راحتر باش..وگرنه داغون میشی..با اون دل شکستتم واس هممون دعا کن عزیزم تا خدا نظر لطفشو به ماهام بندازه..
نازلو جون واقعا سخته وقتی فامیلا آشناها میگن خدا کنه چشماش به باباش بره اون لحظه آدم دلش میخواد زمین دهن باز کنه و آدم بره تو زمین خیلی سخته برای من.مرسی که هستین وممنون از الی جون که این تاپیک زده. خود الی جون مامان شده که دیگه نمیادش
خدایا شکرت بی نهایت شکرت.خداجونم دوستت دارم .ایاک نعبد و ایاک نستعین.
سلام یادتون گفتم رفتم پاپ اسمیر دادم میخواستم بپرسم با پاپ اسمیر عفونت ها هم مشخص میشه؟ و اینکه چه نوعیه؟ آزمایش کشت ترشحات واژن چیه؟ کسی تا حالا انجام داده میتونه بگه چطور انجام میدن؟
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
یاس گل تو هم اصفهان آی یو ای انجام میدی؟
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
یاس گل به نظرم درسته دکتر نازلو بیشتر پول میگیره ولی کارش اصولیتر من خودم که رفت ایز حتی نگفت تو یه آزمایش داری یا نه! فقط برات تزریق و انجام میده حالا اگه یکی اطلاعات کمی داشته باشه یا مثلا یه پرولاکتین بالایی داشته باشه باید چیکار کنه باید حداقل یه سری آزمایش ها رو بنویسه من خودم هم پرولاکتینم یه مقدار بالا بود هم ویتامین دی به شدت کم بود که دارو مصرف میکردم
سلام ,نازلو جان دکتر من دکتر کلانتر که یکی از بهترین دکترای مشتاق هست ,وقتی من رفتم پیشش آزمایش شوهرمو نشون دادم گفت باید میکرو کنی البته آزمایشای خودمو هم دید اما آزمایش ذخیره تخمدان نداشتم اما اصلا بهم نگفت که باید اول اونو انجام بدی ,منم که نمیدونستم ,برام آمپولهای تحریک تخمکذاری نوشت که سیکل میکرو شرو کنه آمپولا رو که زدم دوباره رفتم پیشش داروا جواب نداد تازه یادش افتاد که باید آزمایش ذخیره تخمدان انجام بدم ,این همه هزینه این همه راه دور آخرش هیچی
تبالاخره تیکرو گذاشتم ,انشالله همه بچه های نی نی سایت این تیکرو بگذاران و فقط برا ی سوالهای بارداری اینجا بیام 
نینا عزیزم واقعا واس من که خیلی سخت..بخصوص که خونواده شوهر من که خیلی دوس دارن نوهاشون شبیه خودشون بشه و دقت میکنن...وماهام دلمون سپردیم دست خدا... سارا عزیزم ازمایش پاپ اسمیر هم در مورد انواع عفونتای مهم و هم تغییرات بافتی ک عامل سرطان رحم....ازمایش کاملیه...
سارا عزیزم من بخاطر مشکل یکی از آشناهای نزدیکم در مورد بچه دار شدن همه دکترای اصفهانو میشناسم و میدونم دکتراشو کارشون و تجربشون در چه حد.....فکر کن بچه های همین تایپیک خیلی اطلاعاتشون از بعضی دکترا بیشتر ..سارا عزیزم فکر کن تازه دکتر کلانتر دکتر خوبس...ولی خودمون باید دقت کنیم در مورد کارشون...وگرنه دلسوز ماها نیستن...ان شاء اله خدایی که با حکمتش همچی مشکلی به ماها داده خودشم کمکمون کنه و زوتر مشکلمون حل شه..
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز