2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155874 بازدید | 10472 پست
نینا چرا نمیری همون تهران انجام بدی؟مسافت زیاد خیلی اذیت میکنه
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بچه ها همین جا چند نفر معرفی کردن اصلا رفتی نوبت بگیری باهاشون صحبت کنی؟
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
نامه دادگاه ندارم به شوهرم نمیتونم بگم فعلا حوصله دعوا ندارم جدیدا خنثی هستم مثل یه مرده متحرک فقط منتظر گذر زمانم میگن با گذر زمان همه چی درست میشه منتظر زمان بگذره
خدایا شکرت بی نهایت شکرت.خداجونم دوستت دارم .ایاک نعبد و ایاک نستعین.
یلدا جون من هم این جفنگیات قبلا خوندم عزیزم چرا با اینزحرفا خودت اذیت میکنی مردم همیشه دهنشون بازه مطمئن باش یک عده نعوذباالله خدا بیاد پایین خداییتشو با افراطشون میبرن زیر سوال
من تو خیلی از کتابا خوندم که مثلا تو افغانستان وقتی این مشکل هست زن و مرد باهم میخوابن تا بچه دار بشن که اون از عدم وجود علم و فرهنگ ناقص اگر فیلم سنگ صبور گل شیفته فرهانی رو دیده باشی قشنگ به بررسی این قضیه پرداخته