2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155938 بازدید | 10472 پست
وای فکرکن رفته بودم دیدن فامیل شوهرم ک زاییده برگشتن میگن بچه رو بدین دست یلدا که هوس کنه ببینیم بلده بچه بغل کنه منو میگی دهنم وا مونده بود حالا باز خوبه میدونن شوهرم مشکل داره باز زر زر میکنن😱😱😱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که فکرشو نمیکنم کلی درد سر داره شناسنامه میخواد واینکه خانوادش میان سراغش به ما پیشنهاد میدادن ولی قبول نمیکردیم مادرشوهرم میگه بجه از کسی بخرید تو که سختته دوباره این همه راهو بری نمیدونه سختیش به درد جسمیش نیست روحم اسیب دید مقصرش هم فقط همسرم بود با بی توجهیاش
من نظرم در مورد فرزند خونه از بهزیستی مثبته اگه نتیجه نگیرم و ببینم نبود بچه اذیتمون میکنه میرم دنبالش ولی راههای دیگه رو که مثلا بخرم اصلا دوست ندارم چون ادمها تشویق میشن از خرید و فروش انسان پول بدست بیارن و دلم برای اون بچه بی گناه میسوزه
یلدا عزیزم من اول دوس دارم خودم تلاشمو انجام بدم حالا چ جنین اهدایی باشه چ اسپرم اهدایی ک بخام آی.یو.آی کنم یا میکرو...اگه خدا نخاست بعد میرم سراغ بهزیستی. ...اینطوری حداقل میدونم تلاشمو انجام دادم ولی خدا نخاسته..یلدا عزیزم از طرفی چون مشکلتونو دوتا خونواده ها میدونن همسرتون بیخیال شدن...ی چیز دیگم هس بیشتر مردا بیخیالن.....ماها خودمون باید بفکر باشیم...ی فکری بحال زندگیمون بکنیم...همسر منم خیلی بیخیال ....خودم همه دکترارو رفتم...مشاوره شدم...فقط باهاشون ک صحبت کردم آخر دس ی کلام گقتن اسپرم اهدایی....و تمام...تموم راهو به تنهایی میرم و میام..و توکلم بخداس..
نازلو جان یعنی میگی اصفهان برا جنین اهدایی خوب نیست ,آخه برام خیلی سخته برم تهران ,شوهرم معلمه فقط تابستون وقت داریم
تبالاخره تیکرو گذاشتم ,انشالله همه بچه های نی نی سایت این تیکرو بگذاران و فقط برا ی سوالهای بارداری اینجا بیام 
سلام دوستای عزیز و گلم.انیدوارم حالتون خوب باشه
در آسانیها خدا را بخوان تا در سختیها صدایت برایش آشنا باشد .
تو را به رخ تمام شقایق ها میکشم و میگویم تا* همسرم* هست زندگی باید کرد.