2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155938 بازدید | 10472 پست
عزیزای دلم.تو رو خدا امیدتونو از دست ندید.مطمئنم خیلی زود همتون مامان میشید.منم یه روز همین حس و حال شما رو داشتم.باورم نمیشد روزی خدا در رحنتشو روم باز کنه.ولی دیدید که باز کرد.پس مطمئن باشین که یه روزی هم نوبت شما ها میشه.قربون دل شکستهی همتون برم.میدونم چقدر سخته ولی به قران و به جون جفت فرشته هام شما ها هم به زودی مامان میشین.شک نکنید
در آسانیها خدا را بخوان تا در سختیها صدایت برایش آشنا باشد .
تو را به رخ تمام شقایق ها میکشم و میگویم تا* همسرم* هست زندگی باید کرد.
ممنون خرگوش عزیزم..امیدوارم ک خدا به دل همه دوستام نگاه کنه و اینقده دلشون شاد کنه ک یادشون بره این روزای سختو....سارا عزیزم خودتون با دکترای کلنیک ویزیت شدین و الان تا حدودی آشنایی دارین...عزیزم خود من خیلیارو دیدم تو فامیل و آشنا ک از دکترای کلنیک نتیجه گرفتن و خداروشکر دامنشون سبز شده..حتی یکی از دوستامون خانم الهی مددی تو همین تایپیک دوقلو باردار شدن..ولی خود من به شخصه اگه بخام ادامه بدم با دکتر ط،ک ادامه میدم..با توجه به تجربه دوستانم تو همین تایپیک تا جایی ک متوجه شدم اولا اینکه کیفیت جنیناشون خیلی خوبه و خیلی از دوستان ازشون نتیجه گرفتن....دوما دقتشون تو کار خیلی خوب....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با دکتر ط انجام دادم حتی گروه خونی رو هم تطبیق داد .دکتر خیلی خوبیه.کارش حرف نداره مخصوصا دقتش
در آسانیها خدا را بخوان تا در سختیها صدایت برایش آشنا باشد .
تو را به رخ تمام شقایق ها میکشم و میگویم تا* همسرم* هست زندگی باید کرد.
سلام لطفا کسی که اطلاع از اس اهدایی به روش ای و یو اس داره به من پیغام خصوصی بده میخوام دکتر تهران باشه راه دور نرم
خدایا شکرت بی نهایت شکرت.خداجونم دوستت دارم .ایاک نعبد و ایاک نستعین.
نازلو جان اخه اصفهان بهم گفته یک سال باید تو نوبت باشی منم که اصلا نمیتونم منتظر بمونم
تبالاخره تیکرو گذاشتم ,انشالله همه بچه های نی نی سایت این تیکرو بگذاران و فقط برا ی سوالهای بارداری اینجا بیام 
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز