2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156024 بازدید | 10472 پست
در ضمن من پیش دکتر ایز میرفتم و متاسفانه ازم نه سونو خواست نه عکس رنگی نه ازمایش خون تازه بعد شش بار فرستادم پیش دکتر زنان که تازه فهمیدم یکی از لوله هام بسته و تیروئید شدیدا کم کار دارم که باعث میشد من حامله نشم خواهرای گلم قبل از اقدام حتما تحت نظر یه متخصص زنان خوب همه ازمایشات را انجام بدید من فقط روز ازریق پیش ایز میرفتم و داروها و سونوهامو پیش یه دکتر خوب انجام میدادم اگه سوالی در مورد ای یو لی دارید در خدمتم
عاقبت یک شب در این شبهای دور کودک من پا به دنیا مینهد.... آن زمان بر من خدای مهربان نام شورانگیز مادر مینهد
سلام هدیه عزیزم....دوست خوب و صبورم....خداروشکر که بالاخره جواب همه سختیهاتو و توکلت گرفتی...خییییییلی خوشحالم.....من تازه وارد جمع دوستان خوبم شدم...شما رو خیلی خوب میشناسم و تو ذهنم بودین و دعا میکردم ک جواب اعتمادو صبوریت بده...خدارو شاکریم ک دلتون شاد شد..دامنتون سبز شد...چراغ خونتون روشن شد...شمام واس همه دوستان خوبم دعا کنید و برامون دعا کنید ک خدا صبر اینکارم بهمون بده.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اگه میشه منم به جمعتون اضافه کنید من همون آرزو هستم اون اکانت بسته شد چون ایمیل اشتباه بود این اکانت درست زدم ایمیل
خدایا شکرت بی نهایت شکرت.خداجونم دوستت دارم .ایاک نعبد و ایاک نستعین.
ممنون نازلو جان فاطیما جان اندومترم هفت بود ولی دفعه قبل با اندومتر پنج باردازز شدم که خارج از رحم شد
عاقبت یک شب در این شبهای دور کودک من پا به دنیا مینهد.... آن زمان بر من خدای مهربان نام شورانگیز مادر مینهد
سلام دوس جونا...دیشب تا حالا دارم صفحات قبل و میخوندم.تازگی دارم میرم سر کار درس و کارامم خیلی زیاد شدن نمیرسم خیلی سر بزنم ولی شبای قدر برا همتون و هممون دعا کردم.خدا خودش برا ما اینجور خواسته الهی خودشم دلمونو شاد و آروم کنه.خیلی سخته خععععلیییی! شبنم جان بهت تبریک جانانه ای میگم...الهی با دیدنش شادی تو دل خودتو و شوهرت موج بزنه. بچه ها واقعا همتون یه عالمه مهربونید و مامانای فوق العاده ای خواهید شد...حتما و بزودی. منم انشالله چهارشنبه میرم ابن سینا ببینم باید برا اهدای جنین چیکار کرد.دلم به اس راضی نمیشه.اصلانم نمیخوام هیچ ارتباطی یا حتی نگاهی با اهداکننده ها داشته باشیم میخوام یجوری باشه که خودشون یه خونواده معتقد و سید و سالم و خوشگل و گروه خونی مناسب و برامون پیدا کنن ما فقط بریم انتقال! یعنی میشهههههه؟؟!!