الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
در ضمن من پیش دکتر ایز میرفتم و متاسفانه ازم نه سونو خواست نه عکس رنگی نه ازمایش خون تازه بعد شش بار فرستادم پیش دکتر زنان که تازه فهمیدم یکی از لوله هام بسته و تیروئید شدیدا کم کار دارم که باعث میشد من حامله نشم خواهرای گلم قبل از اقدام حتما تحت نظر یه متخصص زنان خوب همه ازمایشات را انجام بدید من فقط روز ازریق پیش ایز میرفتم و داروها و سونوهامو پیش یه دکتر خوب انجام میدادم اگه سوالی در مورد ای یو لی دارید در خدمتم
عاقبت یک شب در این شبهای دور کودک من پا به دنیا مینهد.... آن زمان بر من خدای مهربان نام شورانگیز مادر مینهد
سلام دوس جونا...دیشب تا حالا دارم صفحات قبل و میخوندم.تازگی دارم میرم سر کار درس و کارامم خیلی زیاد شدن نمیرسم خیلی سر بزنم ولی شبای قدر برا همتون و هممون دعا کردم.خدا خودش برا ما اینجور خواسته الهی خودشم دلمونو شاد و آروم کنه.خیلی سخته خععععلیییی! شبنم جان بهت تبریک جانانه ای میگم...الهی با دیدنش شادی تو دل خودتو و شوهرت موج بزنه. بچه ها واقعا همتون یه عالمه مهربونید و مامانای فوق العاده ای خواهید شد...حتما و بزودی. منم انشالله چهارشنبه میرم ابن سینا ببینم باید برا اهدای جنین چیکار کرد.دلم به اس راضی نمیشه.اصلانم نمیخوام هیچ ارتباطی یا حتی نگاهی با اهداکننده ها داشته باشیم میخوام یجوری باشه که خودشون یه خونواده معتقد و سید و سالم و خوشگل و گروه خونی مناسب و برامون پیدا کنن ما فقط بریم انتقال! یعنی میشهههههه؟؟!!