2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156024 بازدید | 10472 پست
سلام سلام سلام به همه ی دوستان خوبم،ببخشید چندماهی نتونستم در خدمتتون باشم به دلایل مختلف اول اینکه احساس استرس بهم دست میاد و دوم مشغله ی کاری زیاد و سوم روند درمان. از تمامی دوستانی که تو این مدت سراغم رو گرفتن بی نهایت سپاسگزارم برای دوستانی که مامان شدن آرزوی سلامتی و شادکامی دارم برای دوستانی که به جمعمون اضافه شدن بی اندازه متاسفم نفس جون از دیدن پیام سلامتیه دختر گلت خیلی خیلی خوشحال شدم اما از خودم براتون بگم من ماه پیش با دکتر ط وارد سیکل شدم و همزمان با پانکچر من همسرم بیوپسی شدن که در کمال ناامیدی و ناباروری همسرم اسپرم داشتن اما خیلی ضعیف خودم 18 تا تخمک داشتم که از 18 تا تخمک 4 تا جنین برامون تشکیل شد چون همسرم آزواسپرم هستن به گفته ی دکتر ط اسپرمهایی که از طریق بیوپسی بدست میان ضعیفن برای همین تعداد جنین ها کم بود از 4 تا جنین 3تا گرید آ بود و یکی گرید بی بنا به نظر دکتر جنین شناس و دکتر ط هر 4 تا رو انتقال دادن برام اما روز ازمایش اول بارداری تیتر بتام مشکوک بود ولی تو ازمایش دوم تیتر بتام منفی شد به امید خدا از مهرماه با روحیه ای بهتر و دیدی بازتر دوباره با دکتر ط شروع میکنم بهترینهارو براتون آرزومندم و ازتون میخوام دعا در حق همدیگر رو فراموش نکنیم همیشه بیادتونم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای گلم،ببخشید چند وقتی نتونستم بهتون سر بزنم من این ماه نتونستم برم تو سیکل متاسفانه دارو گیرم نیومد دیگه تصمیم گرفتیم بریم مسافرت تا با روحیه بهتر بریم تو سیکل اما نمیدونم چرا اصلا دوست ندارم برم بیرون از هتل وقتی تو سیکل بودم روحیم بهتر بود اخه ته دلم یه امیدی بود حالا قرار شد بریم چند تا دکترو مشورت کنیم اگه دارو پیدا نشد جنین های خودمو فعلا انتقال میدم تا ببینم خدا چی میخواد دوستای خوبم متاسفانه اینترنت ندارم نمیتونم زیاد سر بزنم تا یک هفته دیگه برمی گردم خونه اما در خدمتتون هستم اگه سوالی دارین حتما میامو جواب میدم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
نفس جونم چقدر خوشحال شدم واسه دخملیه گلمون انشااله همیشه سلامت باشه مرسی که پیشمون میای از روزای خوبت بیشتر واسمون بگو
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
فاطیما جونم انشااله مامان شدنتو جشن بگیریم عزیزم تو کی میری واسه انتقال؟؟
یلدا جونم خدا رو شکر که همسرت راضی شده،عزیزم تو هم حواست به دلش باشه انشااله ایبار یلدای گلمون مامان میشه
هدیه جونم خوش اومدی حسابی دلمون واست تنگ شده بود،خدا رو شکر که بارداریه خوبی داشتی و به زودی کوچولویه نازتو بغل میگیری حتما مارو هم دعا کن وقت زایمان هدیه جون تو واقعا الگوی صبر منی اما واقعا خوش شانسیت این بود که نزدیک مطب دکتر ایز هستی من اگه قرار باشه هر ماه ١٢ ساعت برمو ١٢ ساعت برگردم واقعا نمیشه فعلا که بنا رو به ایو گذاشتم تا ببینم چی میشه واست ارزوی شادی و خوشبختی دارم عزیزم
زدم ی جورایی کارو خراب کردم حس میکنم از رو اجبار وناچاریه ک گفته باشه اخه بهش گفتم جدا بشیم اونم اول شلوغ کرد که اره من راضی نمیشم و....و... بعد اخر سر گفت باشه از ی طرف هی میگه کی دکتر میری از طرف دیگه میگه من پول ندارم واسه دکتر همینجوری موندم میگم مگه میشه شوخی میکنی؟ هدفش ازین کارا چیه دقیقا نمیدونم فقط میخواد اذیتم کنه تا ی امیدی تو دلم بیاد باز میزنه خراب میکنه
نازلو جونم مرسی واسه جوابت از ته دل دعا میکنم این ماه مامان بشی عزیزم
نینا جون خوش اومدی عزیزم،متاسفم که به جمع ما اضافه شدی اما مثل همه دوستای دیگه دعا میکنم انشااله که غصه هاتو اینجا بزاری و با دل خوش وشاد و البته بچه بغل از اینجا بری عزیزم بهترین کار توکل به خداس،تا خدا نخواد نمیشه تا خدا نخواد یه برگ از درخت نمی افته از خدا بخواه یه نظر کنه کافیه در کنارش استرسو از خودت دور کن دشمن باردار شدن استرسه تا قبل از ایو مصرف گرمیجات خوبه بعد از ایو خوردن سردی و شیر سویا و نشاسته بی تاثیر نیست هر چی بی خیال تر باشی بهتره برات ارزوی موفقیت میکنم
حالا اگه هیچی نمیگفت خوب بود منم خفه خون میگرفتیم نه که اومده بود خبر بارداری خانم دوستش رو میداد اخر هم میپرسه چی شده ناراحت شدی!!! اگه ساکت بمونه وهیچی نگه صبرمیکنم تا بهزیستی بچه بده والسلام نه که همش بره رو مخم بعد توقع داشته باشه حرفش رو گوش بدم!!
سلام یلدا جونم ببخشید تند تند دارم صفحه های قبلو میخونم و جواب بچه ها رو میدم پیاماتو ندیدم