الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
یاس گل عزیزم ممنون ..ان شاء خدای مهربون دامن همه دوستانمو سبز کنه و دلشونو شاد...یاسی عزیزم چرا داروهاتون نیس...جالب سری گذشته با هم رفتیم تو سیکل و اونموقع من داروهارویی رو ک شما پیدا نکردین من از داروخونه تو اصفهان خریدم و استفاده کردم...اگ داروتون تو شهرتون نیس میتونین از شهرهای دیگه تهیه کنید.. عزیزم خواهر مهربونم میدونم چ حس و حالی دارین..من خودم زندگیم از وقتی این مشکل البته درد بوجود اومده تک بعدی شده..شب و روز بهش فک میکنم ..اصلا آرامش ندارم..ولی چاره نداریم...نمیشه که کم بیاریم و زندگیمون رها کنیم...واقعا باید بجنگیم..با خودمون..دلمون...قسمتتمون...به قول منشی دکترم میگفت به زور از خدا واست بچه میگیریم... ولی روحیه و نداشتن استرس خیلی مهم....از سفرت لذت ببر...ان شاء اله بهت خوش بگذره و بعدشم با خیال راحت برو ت. سیکل و امیدوارم بحق ام البنین مادر آقامون ابوالفضل دست هممونو میگیره و دلت شکستمونو شاد میکنه...التماس دعا...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاش با یه مشاور حرف بزنی بهت بگه چه طوری راضیش کنی فقط بهت بگم اینو فراموش نکن،یلدا جون هیچ کاری به زور نمیشه اگه بزور مجبورش کنی هر روز سرت فیلم در میاره سعی کن راضیش کنی نه مجبور
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
ثمین جون به هر حال این شمایین که باید تصمیم بگیرین اما به عنوان یه دوست و کسی که یه کمی تجربش از شما بیشتره و البته با استفاده از تجربیات دوستای قدیمی متاسفانه مرکز ابن سینا به درد ما نمیخوره فقط امثال ما رو میچاپن و ازمون سوء استفاده میکنن و کلی تو درمان عقب میندازنمون و وقتمون رو حروم میکنن به قول قدیمیای سایت اگه تو ٢٥ سالگی بری ابن سینا انشااله تو ٩٠ سالگی مادر میشی البته میتونی بری و خودت شرایطو ببینی و تصمیم بگیری به هر حال انشااله موفق باشی
تو خود بهتر میدانی
وای مینو جون خیلی خوشحال شدم همسرتو تقویت کن تا انشااله دفعه بعد کلی اس خوب و با کیفیت داشته باشه انشااله این بار واست میگیره خیلی خوشحال شدم که میتونی بچه خودتون رو داشته باشی بدون هیچ استرسی انشااله مادر میشی و این روزای سخت رو فراموش میکنی😘
تو خود بهتر میدانی
نازنین جونم عزیزم تو در چه کاری؟؟دکتر ط چی گفت بهت؟؟ عزیزم مطب دکتر ک هم عالیه واسه هر نفر کلی وقت میزاره هم ارومت میکنه هم همه چیزو رک بهت میگه البته من واقعا علم دکتر ط رو تو موارد ایمنی و انعقادی بیشتر قبول دارم موفق باشی عزیزم
تو خود بهتر میدانی