الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
آرزو تو از منم هل تری که من اصفهان رو میدونم ولی اگه تهران زندگی میکنی فکر کنم تهران هم باشه ولی من اطلاع ندارم بگو چه شهری میخوای انجام بدی و چه روشی تا دوستان اگه میدونن بهت کمک کنن
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆♀️🌺🌷❤
سلام آرزو جان عزیزم بچه ها که آنلاین بشن حتما جوابتو میدن همونجور که سارا جون گفت اصفهان داره بعضی پزشکا رو حتما باید نامه دادگاه داشته باشی دکتر ک ،چ،ایز ،ط انجام میدن اسامی پزشکا رو به لحاظ امنیتی نمیگیم تاپیک زندگی 1و2صفحات اولشو بخون جواب خیلی از سوالاتتو حتما میگیری به امید اینکه این تاپیک بشه "بچه های امید زندگی "
ارزو عزیزم همه دوستان مهربونم تو این تایپیک دردی ک اینقد بیقرارت کرده و وجودتو پر از استرس با تموم وجود حس کردن و درکت میکنن...میدونیم واقعا سخت...ولی برای اینکار اول باید بخدا توکل کرد و بعد همونطور ک فاطیمای عزیز گفتن صبوری صبوری....اول روش درمانیتونو مشخص کنید (البته با توجه به شرایط خودتون ) که میخاین آی.یو.آی انجام بدین یا میکرو..بعد اطلاعاتتو کامل کن و بعد ان شاء اله اقدام.... موفق باشین..
سلام بچه ها من میخوام داروهای جدید و شروع کنم ولی میترسم کیست داشته باشم دکتر ایز هم که سونو برام ننوشته اصلا ممکنه با پریود شدن هم کیست داشته باشم شما میرید سونو یا میرفتید بعد از پریودی؟
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆♀️🌺🌷❤
آرزو جان من اصفهان که انجام میدم ۳تومن میگیره ۵بار انجام میده در مورد تهران راستش تجربه ای ندارم
نازلو چند روزه دیگه باید آزمایش بدی؟ ان شا... که مثبته