2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156030 بازدید | 10472 پست
دودلم نمیدونم دارو مصرف کنم و برم یا نه؟ یا بذارم عکس رنگی بگیرم بعد برم؟
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
سارا عزیزم منم 36 ساعت بعد از تزریق آمپول هاش.سی.جی آی.یو.آی شدم ولی هر دو دفعه 6 ساعت بعد از تزریق دلدردای وحشتناک (در قسمت رحم و تخمدونا) داشتم، همراه با تب و لرز مثل آنفلونزا ک کلا بدنم بیحس میشد...به دکترم ک گفتم گفت مربوط به آزادسازی تخمک...ولی فک نمیکنم اینهمه درد وحشتناک مربوط به آزادسازی باش...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شمام حتما عفونتتو درمان کن..چون یکی از علتای بسته شدن لوله خدای ناکرده همین عفونتاس ک توجه نمیشه...راستش منم اگ این سری منفی بشه میخام پیشنهاد لاپاراسکوپی بدم...شمام چون راهتون دور. و واقعا اذیت میشین هر کاری ک از دستتون برمیاد انجام بدین..توکل بخدا...التماس دعا..
ممنون شبنم عزیزم...ولی شبنم عزیزم من هر دفعه کلی دارو هورمونی مصرف میکنم ک واقعا عوارضشون تو دراز مدت مشخص میشه....شرایط خودمم خوبه..باورتون میشه من هر سری ک وارد سیکل میشم بیش از 5 تا فولیکول خوب دارم...حتی اینسری 10 تا فولیکول داشتم و نمونه اسپرمم ک اینطور ک خودشون میگن خوبه...خوب طبیعی ک اگ جواب نگیریم ی مقداری موضوع نگران کنندس....واس همین میگم قبل از اینکه دوباره ریسک کنم حداقل ی بررسی کلی انجام بدم...
شبنم عزیزم عفونتهای میکروبی مکرر و شدید رحمی اگه درمان نشن میتونن باعث چسبندگی لوله های رحمی بشن..البته ماها ک تحت درمان هستیم این عفونتا خیلی سریع شناسایی و درمان میشن..و باید درمان این عفونتا به موقع انجام بشه..حتی عفونت های ادراری هم اگر به موقع درمان نشوند باعث کلونیزه شدن واژن و عفونتهای رحمی میشن...پس در درمان عفونتا باید دقت کرد..
مرسی عزیزم..ان شاء اله واس همه دوستان خوبم...دکتر زنان ک همیشه میرفتم گفتن اول عکس رنگی...حتما باید اول انجام بشه..ولی من از دردش ترسیدم و نرفتم...و گفتن اگه یکبار انجام دادی و نشد حتما عکس بگیر و بعد ادامه کار...ولی خوب دکترا وقتی بخوان هزینه رو بگیرن و آی.یو.آی انجام بدن واسشون مهم نیس...دکتر خودم من بقولشون 30 سال کارشون ولی فقط ی کلام گفتن ما فرض رو بر این میذاریم ک لوله های شما باز...ولی منطقا درستش اینه که بر اساس حدس و گمان کار نکنن..اگ واقعا دلسوز بیمارن حتما از بیمار بخان...
شبنم جوونم به صورت تخصصی باکتری ها (مث کلامیدیا،سوزاک)و قارچ ها (مث کاندیدا البیکنس) و ویروسا (مث هرپس سیمپلکس تیپ 2ک همون زیگل تناسلی) همه رو با هم میگن میکروب........همگی به نوعی باعث عفونت زنان میشن....