2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156046 بازدید | 10472 پست
ثمین جان انشااله واست روزای خوبی رقم بخوره،اخرش تصمیمتون چی شد؟؟جنین یا اس؟؟ هر چی گفتن بیا اینجا بنویس تا دوستان استفاده کنن،از هزینه و مدت انتظار وقتی برگشتی بیا تا واست یه چیزیو بگم موفق باشی خواهر گلم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
دوستای گلم من فقط امیدم به رحمت خدا و دعای شماست خواهش میکنم دعام کنین انشااله همه دوستای منتظر مامان بشن امین
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من یه پیام خصوصی دارم که پیداش نمیکنم هر کی هست لطفا دوباره بفرسته،اینجا گفتم شاید کار واجبی بوده البته به غیر از مال فاطیما جونا،اونو دیدم مرسیییی
آی خدا دلم گرفته هیج جا نمی تونم راحت حرف بزنم یکی میخوام براش بگم بگم تو بغلش احساس امنیت کنم حرف بزنم سبک بشم هیچکی رو ندارم از شوهرم بگم از ترسام بگم از زحمت های که میکشم و انگار اصلا بدرد نمیخوره از دل تنگی های از تصمیم های اشتباهی که منو تا اینجا رسونده وای دارم میترکم این روزا اصلا حال من و شوهرم خوب نیست دایم به هم میپریم دارم یواش یواش کم میارم بیاید کمکم کنید نمیخوام انرژی مو از دست بدم نمیخوام این همه زحمت هیچی بشه چرا خدا نمیبینه منو همه جا دارم کم میارم هر جوری میخورم به دیوار دیگه فکرم کار نمیکنه عصبی ام خسته م چرا این روزا تموم نمیشه
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
آی خدا دلم گرفته هیج جا نمی تونم راحت حرف بزنم یکی میخوام براش بگم بگم تو بغلش احساس امنیت کنم حرف بزنم سبک بشم هیچکی رو ندارم از شوهرم بگم از ترسام بگم از زحمت های که میکشم و انگار اصلا بدرد نمیخوره از دل تنگی های از تصمیم های اشتباهی که منو تا اینجا رسونده وای دارم میترکم این روزا اصلا حال من و شوهرم خوب نیست دایم به هم میپریم دارم یواش یواش کم میارم بیاید کمکم کنید نمیخوام انرژی مو از دست بدم نمیخوام این همه زحمت هیچی بشه چرا خدا نمیبینه منو همه جا دارم کم میارم هر جوری میخورم به دیوار دیگه فکرم کار نمیکنه عصبی ام خسته م چرا این روزا تموم نمیشه
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
یلدا جون قراره واسم مهمان بیاد،شب مینویسم واست
الی جونم عزیزم میدونم چه روزایی رو میگذرونی،انگاری ادم توی برزخه اما میگذره باور کن تموم میشه تو هنوز خیلی جووونی،استرسو از خودت دور کن و مرتب برو تو سیکل مطمئن باش زود مامان میشی حالتون طبیعیه اما چاره چیه،باید صبر کرد راه دیگه ای نیست توکل کن و باز از اول شروع کن
مرسی منتظر جون انشااله،انشااله تو هم خیلی زود با خبر مامان شدنت خوشحالمون کنی
ساحل جون من چند بار مطب دکتر چ رفتم هم تهران هم کرمانشاه بار اول بدون بیوبسی قبول نکرد ما هم رفتیم بیوبسی ابن سینا،یه سری ازمایش دادم و دوباره رفتم پیشش حرف زدیم و از شوهرم تعهد گرفت که راضیه،بعد دیگه نرفتم تصمیمم به میکرو بود ابان میخواستم برم متاسفانه داییم فوت کرد دیگه نرفتم و رفتم میکرو اما شرایطی پیش اومد که تصمیم گرفتم ایو کنم فروردین و اردیبهشت دکتر نبود دیگه افتاد این ماه همون موقع که رفتم و تعهد دادم داروها رو واسم گفت البته نسخش واسه همه یکسانه بار اول باید حضوری ویزیت بشی و با شوهرت حرف بزنه اما وقتی میخوای بری واسه ایو تلفنی هماهنگ میکنی روز اول پری زنگ میزنی دکتر هم بهت میگه هستم یا نه که شروع کنی داروهاش ١٠ تا کلومیفن از روز ٢-٥ روزی دو تا و ٥ تا گونال از روز ٥-٩ روزی یکی که من گونال گیرم نیومد سینال زدم ٨ تا
دوستای عزیزم سلااااام الی عزیز به خاطر استرسایی که روته. کمتر بهش فکر کن. خودتو درگیر چیزای دیگه مثل کارای هنری و .. کن. کاملا حالتو درک میکنم. وضعیت منم کمتر از حال شما نبود. تقریبا دو ماهی میشه که خاطرات رسیدن به نی نیمو مینویسم به جای اینکه با همسری بحث کنم. اینطوری اونم فکر میکنه برام مهم نیست و کمتر اذیت میشه تصمیم گرفتم دفترمو بذارم تو امانات بانک. نمیدونی چقدر آروم میشم بهت پیشنهاد میدم اینکارو بکن. من چون به نقاشی علاقه دارم هر روز برای خودم کار میتراشم سرمو بند کردم... هر چی کمتر بهش فکر کنی اوضاع زندگیت روبه راهتر میشه