2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156109 بازدید | 10472 پست
یاس گل جون ممنونم از حرفای قشنگت حق با تویه شاید طول بکشه تا دلخوریام از بین بره به خانواده شوهرم هم احترام میزارم ولی زیاد نمیرم خونشون شوهرم هم سعی میکنه با رفتاراش جبران کنه امیدوارم بتونم فراموش کنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

در مورد استراحت هم بهت بگم من اصلا اصلا استراحت نکردم جون هیچ امیدی نداشتم باردار بشم از مطب دکتر اومدم خونه تازه شروع کردم به ناهار درست کردن و مرتب کردن اتاق خواب دو سه روز بعد هم مهمون شامی داشتم که همه کارامو خودم کردم باور کن اصلا ربطی به استراحت نداره فقط خدا باید بخواد
یاس گل جونم به سلامتی عزیزم. انشاالله با خبر مامان شدنت اینسری ایارو برا مامان یاسی گلبارون میکنیم. یاسی دوستان راس میگن شیاف و خارجیشو بگیری بهتره. راستش منم رفتم پیش دکترو برام همه آزمایشات ایمنی و انعقادی رو کامل برام نوشت منتظره جوابم. رفتم یبار پیش دکتر چ بهم گفت حالا که جنین داری اونارو انتقال بده یکم قبلش هم هیستروسکوپی کن که احتمال لانه گزینی رو زیاد میکنه راستش موندم برم دوباره انتقال بدم یا برم پیش دکتر چ باز ای یو کنم فعلا که تا بعد ماه رمضون همه آزمایشات باز بدم ببینم چیکار کنم هر چند که تو این چند ساله هزار بار این آزمایشات و دادم.
دستهایم به آرزوهایم نرسید، آنها بسیار دورند اما درخت سبز صبرم میگوید امیدی هست دعایی هست خدایی هست...
راستی دکتر چ شیاف نمیاد قبلا جدید مثل اینکه میده چون من سری قبل که آی یو کرد اصلا شیاف نداده بود برام
دستهایم به آرزوهایم نرسید، آنها بسیار دورند اما درخت سبز صبرم میگوید امیدی هست دعایی هست خدایی هست...
یاس گل جون خیلی خوبه که خودتو به خدا سپردی شاید اون امتحان خدایی ما بیان همین جمله از ته دل باشه. گل رز خداروشکر که میخواد جبران کنه اگه همسرت پسر بیشتر دوست داشته خداروشکر کن که پسره و برات شادی میاره نه اینکه بشینی بگی اگه دختر بود چی و.... بابا حالشو ببر. منم هفته دیگه میرم ابن سینا برا مشاوره اهدا.به امید خدا ببینیم باید چه کنیم
منتظر جون خدا رو شکر که همسرت راضی شده واقعا حستو درک میکنم انگاری همیشه تو برزخی انشااله زود زود تلاشت نتیجه میده و تو هم مامان میشی عزیزم کمکی خواستی در خدمتم،موفق باشی عزیزم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
منتظر جون ما با تاکسی رفتیم،مجبور بودیم اگه با ماشین خودمون میرفتیم میدیدن ماشین تو پارکینگ نیست فورا پیگیرمون میشدن از استان خوزستان پرواز به کرمانشاه نیست
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
مرسی گل رز جونم،منم نمیتونم استراحت کنم اما چاره ای نیست سعی میکنم خم و راست نشم،دیگه هر چی خدا بخواد تو هم زیا بهش فکر نکن هر چی بیشتر بهش فکر کنی دیرتر از دلت میره بیرون واسه خودت خوش باش،به شوهرت خوش بگذرون هم واسه خودت خوبه هم اونایی که ناراحتت کردنو میسوزونه خوشبخت باشی عزیزم
یلدا جون مرسی،خارجی گرفتم اما مگه گیر میومد دیکه داشتم ناامید میشدم،البته دوزشون ٢٠٠ هست دکتر واسه من ٤٠٠ نوشته منم روزی دو تا استفاده میکنم
مرسی مهربان جون ،عزیزم به دکترت اعتماد کن به نظر من اول ازمایش بده اگه خوب بود انشااله اون وقت برو هیسترو بعدش تصمیم بگیر به نظر من حتی بعدش میتونی بری ایو،موفق باشی عزیزم
مرسی ساحل جون،حدود ٩٠ درصد راه رو دراز کشیدم اما گاهی مینشستم اما پاهامو میکشیدم،اگه ماشین میایستاد چند قدمی راه میرفتم،ما تا کرمانشاه ١٠-١٢ ساعتی فاصله داریم