2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156109 بازدید | 10472 پست
هی یلدا جوون شوهرم من‌ یه طرف عشق بچه ست از طرفی هی حسرت اینکه نمیتونه پدر واقعی رو میخوره تا میگم بسه نمیخوام حوصلم سر رفت میگه فقط به خاطر تو حق نداری پشیمون بشی چی میدونم اخلاق شوهرم طوری که همه کاراش ادم تو بلاتکلیفیه تا دلش قرص نشه هیچ‌وقت اعلام رضایت نمیکنه
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
من میگم حالا که ذوق بچه داره ان شاءالله بچه به دنیا بیاد دلگرم بچه شه شاید خنده به لبش وا شه
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیلامممم اینجا چقدر خلوته؟ منم این روزا انتظار تموم شدن روزام رو میکشم تا اواخر خرداد برم دکتر میخواستم برم کلاس خودآرایی ولی میترسم بیافتم تو روند درمان نصفه نیمه بمونه در کل بلاتکلیفم
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
یلدایی میدونم چی میکشی... بازم صبوری کن، بلکه راضی بشه. سنی نداری، بالاخره تو هم حق داری... اما شما بهتر میدونی شخصیتش چطوریه. اگر از اون مرداییه که یک کلام یک کلامه به خاطر خدا خودتو قانع کن.
سلام دوستای گلم،من امروز دوباره رفتم سونو پیش متخصص زنان واسه سونو واژینال،دکتر گفت اندازه فولیکولو شده ٢١ و ٢٣ اونم سمت راست گفت چند تا کوچیکترم هست که اونا هم اندازشون خوبه اما همین دو تا عالین زنگ زدم به دکتر گفت خوبه hcg بزن و دوشنبه بیا ،اها اندومتر هم اندازش گفت ٧، بعدش گفتم خیلی واسم مهمه گفت اگه میخوای برو سونو شکمی دستگاه مراکز سونو پیشرفته ترن هر چند که واژینال دقیق تره،زنگ زد به مرکز گفت اورژانسی منو سونو کنه منم رفتم گفت اندازه اندو ٨ و اندازه فولیا ١٨ و ١٩ هست و فقط هم همین دوتان سمت چپ اما هر دو تخمدان فعالن بهش گفتم قبلا گفتن سمت راستن،بزرگترن و اینکه چند تا کوچیکترم هست کلی اعصابش خورد شد گفت همین که من میگم درسته منم با ناراحتی رفتم دوباره مطب سونو رو نشون دکتر دادم دکتر گفت صد درصد اندازه فولیا از این بزرگتره و چند تا ١٧ ،١٨ و کوچکترم داری ولی نمیخواستم روشون حساب کنم پرسیدم برم یا نه گفت حتما برو دکترم خیلی مهربون و دلسوزه گفتم شاید به خاطر ناراحتیه من سایز فولیا رو الکی گفته،البته روی مانیتور فولیا رو نشونم داد من که سرم نمیشه اما خودش گفت اینا به این بزرگی به نظرت ١٨ هستن؟؟ بچه ها من hcg رو زدم اما نمیدونم برم یا نه،به نظرتون این یکی دو روز هم تا ازادسازی بزرگتر میشن یا نه؟؟
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
راستی دکترم گفت وقتی نوشته هر دو تخمدان این سیکل فعالن یعنی اینکه هر دو طرف فولی داری،منم که دارم میبینم اما دکتر رادیولوژی گفت فقط همین دو تاس اونم سمت چپ حالا بیاین راهنماییی
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
سلام یاس گل جان من راستش تجربه ندارم ولی امیدوارم همون چیزی که میخوای بشه به نظرم هر چی دکتر میگه گوش کنو و فکرت رو زیاد درگیر نکن و اگه بخواد بشه میشه و نخواد نمیشه
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
یاس گلی مهم اینه که فولی داری دکتر من گفت از ۱۸به بالا داشتی بیا که متاسفانه واسه رشد نکرد تو رو خدا یاس گلی دست دست نکن یه چیزایی هم باید به دست خدا بسپاری شرایطت الان خیلی خوبه منم رفتم تو خط رژیم به مربی باشگام گفتم رژیم بهم بده و ورزشمو بیشتر کنه ان شاالله برای شهریور برنامه ریزی کنم میخوام از انعقادی و ایمنی بدم هرچند دکتر ت گفت لازم نیست احساس میکنم کمی مشکل باشه یه نشونه هایی دارم توکل بر خدا
سلام دوستای عزیزم ممنونم که به یادم بودید باور کنید همش از ته دلم دعا میکنم خدا زودتر همه را از این سرگردونی نجات بده هنوز دلم از شوهرم گرفته ولی خوب چه میشه کرد فقط مطمینم بچه را دوست داره و هر لحظه انتظار دنیا اومدنش را میکشه ولی به خودم قول دادم خیلی خیلی کم برم خونه مادر شوهرم چون این مدت که نبودم خیلی شوهرما با حرفاشون متحول کرده بودند یاس گل جان حتما حتما برو ای یو ای واسه ای یو ای یه فولیکول هفده به بالا کافیه
از وقتی اومدم خونه خیلی هوامو داره دایم یخچال را پر میکنه دایم کباب و ابمیوه و .... ولی نمیدونم چرا ته دلم خوشحال نیستم انگار هنوز حرفاش یادم نرفته نمیدونم اگه بچه دختر بود هم اینقدر خوشحال میشد یا نه اخه خانوادگی پسر دوستن