2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156109 بازدید | 10472 پست
وزیر محترم بهداشت فقط یک سوال آیا می توانید جواب دل شکسته این قشر از جامعه را بدهید ؟ خیلی از زوجهای نابارور به دلیل مخارج سنگین مراحل درمان ناباروری " قید چشیدن طعم شیرین داشتن فرزند را زده اند طعم شیرینی که برای امثال شما عادیست . و برخی از این زوجها در حال متارکه اند و زندگیشان در حال فرو پاشیست . آیا این رواست بدلیل اینکه نمی خواهیم کسی بداند ما توانایی بچه دار شدن بصورت طبیعی را نداریم شما هم ما را در این مسیر تنها بگذاریذ ؟ با شما حرفهای زیادی داریم درد دلهای زیادی هم دیدار را به قیامت نگذارید چون شما مسئولید کمپین حمایت از زوجهای نابارور بدلیل مخارج گزاف درمان t e l e g r a m .me/HazinehayeNabarvari
بزرگترین اقیانوس آرام است خداوندا آرامم کن تا بزرگ باشم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام من امروز سونو دادم خدا بهم یه نی نی پسر داده شوهرم وقتی فهمید بچه پسره از پشت گوشی کلی قربون صدقه لش رفت الان هم پیام داده وسایلتو جمع کن فردا بیام دنبالت میخوام پسرم پیشم باشه خیلی خیلی واسم دعا کنید
رز عزیز برات خیلی خوشحالم امیدوارم بعد از این عشق و شادی وسلامتی در انتظارت باشه دوستای گلم برام انرژی مثبت بفرستین،شنبه نوبت طرازی دارم،وارد سیکل میشم
سال ۹۶،سال مادر شدن من،خدایا ازت ممنونم بخاطر همه خوشبختیهایی که به من عطا کردی
پگاه جون انشالله سیکل موفقی داشته باشی. یلدا درسته تو این قضیه حق با ماست ولی اول و آخر ما برای حفظ عشق و زندگیمون موندیم و قرار شده سراغ اهدا بریم.پس یادت باشه اولویت اول حفظ زندگیمونه که اول از همم فایدش به خودمون میرسه.اینا رو گفتم تا خوب باهم صحبت کنید و یه تصمیم خوب و واقعی بگیرید تصمیمی که به نفع زندگیتونه
گل رز جون اول بیا بغلم تا یه عالمه بوست کنم بهت تبریک میگم هم واسه گل پسرت هم واسه اشتی کردنت امیدوارم همه روزای زندگیت شیرین و قشنگ باشن ما رو هم دعا کن تا لحظات شیرین مهمون خونه هامون بشه و چراغ خونمون روشن بشه😘 راستی شیرینی من یادت نره
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
پگاه جون خیلی خوشحال شدم که پیامتو دیدم انشااله که این بار مامانی
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
سلام من اسپرم اهدا میکنم 20 سالمه مجردم.کرجم ولی تهرانم میام . پیش دانشگاهی تجربی رو تموم کردم و امسال میرم دانشگاه رشته کارگردانی . تاحالا ام لب به سیگار و قلیان و الکل و ... نزدم . از همه لحاظم سالمم AlirezaJahangiri75@yahoo.com لطفا اگه دکتر یا واسطه ای رو میشناسید که تو کار اس اهداییه و من میتونم اونجا ام مراجعه کنم ممنون میشم بهم معرفیش کنید . مرسی
Telegram : Stinvi
رز عزیزم ان شا الله از این به بعد قشنگترین و آرومترین روزهای زندگیتو تجربه کنی... فقط یادت باشه که این روزها رو راحت به دست نیاوردی که راحت از دستش بدی محکم باش و برای خوشبختی خودت و گل پسرمون بجنگ هر وقت تونستی بیا و بهمون سربزن