الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
اخه خودت این همه اذیت شدی بچه هم الان بزرگه ولی منم جای تو احتمالا به همین فکر میفتادم ولی صبرکن شاید عصبی شده با این حال نمیفهمم چرا اینطوری کرد به چه دلیل
بچه ها من همسرم تو جواب پاتولوژی اش فقط 30 درصد اسپرماتوسیت اولیه بود که گفتن بدرد نمیخوره.چند هفتس داریم راجع به اهدای جنین صحبت میکنیم و میتونم بگم میخوایم بریم براش اقدام کنیم.از مخالفای سرسختش بودم حالا رام رام شدم.از خدا خواستم نطفه ای پاک تر از نطفه خودمون نصیبمون کنه و فرزندی سالم و صالح (بلکه 2 قلو) بهمون ببخشه که شاد بشیم. حالا این سوال برام پیش اومده آیا کسی جنین اهدایی گرفته؟؟؟باردار بوده و زایمان کرده و الان دارتش؟؟؟؟؟خواهشا تمنا دارم اگر همچین کسی هست برام از حس خودشو همسرش بگه. من منتظر پاسختون هستم.تو تصمیمم کمکم کنید
گل رز جون باورت نمیشه چه غمی به دلم نشست خیلی خیلی ناراحت شدم شرایط بسیار سختیه و از خدا میخوام واست بهترین راهو سر راهت قرار بده با شوهرت صحبت کن ببین تصمیم جدیش چیه یکم نرمش بخرج بده ولی عزیزم اینو بدون که ممکنه شوهرت تو شرایط روحیه بدیه و از سر لج با خودش و این مشکل داره این رفتارا رو نشون بده ولی دوستای گلم که شوهراتون سر این قضیه گاهن بهانه جویی و مخالفت کنید خواستونو جمع کنید که مردیکه یه بار این رفتارو بروز بده اصلا بعید نیست باز هم تکرار کنه و دفعات بعد که قبح عمل و رفتارش میریزه رفتارای لجوجانه بدتری خدای نکرده از خودش بروز بده
گل رز جون با خوندن نوشته هات کلا خواب از سرم پرید عزیزم به نظر من یه چند روزی دندون رو جیگر بزار نه پیام بده نه زنگ بزن اگه هم پیامی داد هرچقدر بد جواب نده بزار شوهرت اروم بشه بعد تصمیم بگیره ولی فکراتو بکن مطمىن باش خدا پشتته وحواسش بهت هست
سلام. ثمین جان عزیزم منم جنین گرفتم الانم بچم به دنیا اومده.روزی هزار بار خداروشکر میکنم به خاطر وجود نعمتی که بهمون داد .هم من هم شوهرم خیلی دوستش داریم و هیچ فرقی با بچه ای که از نطفه خودتون باشه نمیکنه .شک نکن و با توکل به خدا برو جلو. موفق باشی دوستم
گل رز خیلی ناراحت شدم نمیدونم چی بگم چون جای شما نیستم. فقط میتونم بگم فعلا ی کم صبوری کن تا بعدا پشیمون نشی. فقط ی سوال دارم تو مطمینی شوهرت اگر بچه رو بندازی رفتارش درست میشه؟منظورم اینه که ببین دعواتون سر چی بوده .شاید اصلا ربطی به بچه نداره از خودت ناراحته انشالا خدا کمکت کنه.