2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10474 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها من همسرم تو جواب پاتولوژی اش فقط 30 درصد اسپرماتوسیت اولیه بود که گفتن بدرد نمیخوره.چند هفتس داریم راجع به اهدای جنین صحبت میکنیم و میتونم بگم میخوایم بریم براش اقدام کنیم.از مخالفای سرسختش بودم حالا رام رام شدم.از خدا خواستم نطفه ای پاک تر از نطفه خودمون نصیبمون کنه و فرزندی سالم و صالح (بلکه 2 قلو) بهمون ببخشه که شاد بشیم. حالا این سوال برام پیش اومده آیا کسی جنین اهدایی گرفته؟؟؟باردار بوده و زایمان کرده و الان دارتش؟؟؟؟؟خواهشا تمنا دارم اگر همچین کسی هست برام از حس خودشو همسرش بگه. من منتظر پاسختون هستم.تو تصمیمم کمکم کنید
گل رز جون باورت نمیشه چه غمی به دلم نشست خیلی خیلی ناراحت شدم شرایط بسیار سختیه و از خدا میخوام واست بهترین راهو سر راهت قرار بده با شوهرت صحبت کن ببین تصمیم جدیش چیه یکم نرمش بخرج بده ولی عزیزم اینو بدون که ممکنه شوهرت تو شرایط روحیه بدیه و از سر لج با خودش و این مشکل داره این رفتارا رو نشون بده ولی دوستای گلم که شوهراتون سر این قضیه گاهن بهانه جویی و مخالفت کنید خواستونو جمع کنید که مردیکه یه بار این رفتارو بروز بده اصلا بعید نیست باز هم تکرار کنه و دفعات بعد که قبح عمل و رفتارش میریزه رفتارای لجوجانه بدتری خدای نکرده از خودش بروز بده
گل رز جون با خوندن نوشته هات کلا خواب از سرم پرید عزیزم به نظر من یه چند روزی دندون رو جیگر بزار نه پیام بده نه زنگ بزن اگه هم پیامی داد هرچقدر بد جواب نده بزار شوهرت اروم بشه بعد تصمیم بگیره ولی فکراتو بکن مطمىن باش خدا پشتته وحواسش بهت هست
سلام. ثمین جان عزیزم منم جنین گرفتم الانم بچم به دنیا اومده.روزی هزار بار خداروشکر میکنم به خاطر وجود نعمتی که بهمون داد .هم من هم شوهرم خیلی دوستش داریم و هیچ فرقی با بچه ای که از نطفه خودتون باشه نمیکنه .شک نکن و با توکل به خدا برو جلو. موفق باشی دوستم
گل رز خیلی ناراحت شدم نمیدونم چی بگم چون جای شما نیستم. فقط میتونم بگم فعلا ی کم صبوری کن تا بعدا پشیمون نشی. فقط ی سوال دارم تو مطمینی شوهرت اگر بچه رو بندازی رفتارش درست میشه؟منظورم اینه که ببین دعواتون سر چی بوده .شاید اصلا ربطی به بچه نداره از خودت ناراحته انشالا خدا کمکت کنه.