2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156157 بازدید | 10473 پست
حنا جون بچه های اینجا معمولا واسه ایو پیش چند تا دکتر محدود میرن که خودشون دونر دارن و نیازی به پیدا کردن دونر نیست میتونی از واسطه بگیری که اونم دردسرای خودشو داره و هزینش زیاد میشه انشااله موفق باشی عزیزم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
ثمین جون متاسفم که به جمع ما اضافه شدی اما از صمیم قلب بهت خوش امد میگم امیدوارم لطف خدا شامل حالتون بشه و زود زود مامان بشی عزیزم دوستایه زیادی داریم اینجا که با جنین اهدایی مامان شدن همشون میگن خیلی دوسش داریم و خیلی خوبه پذیرشش واسه اقایون هم کمی راحت تر از اس اهدا هست حتما خودشون میان و واست تعریف میکنن انشااله هر چی خیره واستون پیش بیاد موفق باشی دوست عزیزم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نفس جون امروز دخملیه گلمون ازمایش داشت،انشااله خوش خبر باشی و شادی مهمون دلت باشه عزیزم مارو بی خبر نزار
گل رز جونم،عزیز دلم نمیدونم اول بهت تبریک بگم یا اول بگم چقدر از پیامت ناراحت شدم اول اون حرف خوبه:عزیزم خوشحالم که صبرت نتیجه داد ودوست عزیزمون بانوی صبورمون مامان شد خونمون رو واست گلبارون کردیم نمیدونم دیدی یا نه؟؟ واسه خودتو نی نیت ارزوی سلامتی میکنم عزیزم من از نزدیک شمارو نمیشناسم اما خوب مطمئنم خیلی از حسامون و فکرامون و البته رفتارمون مثل همه اگه نبود اینجا جمع نمیشدیم حرف همو نمیفهمیدیم نمیخواد من بگم اینو خودت بهتر از من میدونه مردای ما شرایط خاص دارن تو اوج مهربونی و گذشت یه درد بزرگ تو دلاشون دارن نسبت به مردای دیگه حساس ترن واسه راهی که ما داریم میریم واسه مامان شدن اونا خیلی صبور باشن خیلی باگذشت باشن حتما اونا هم کم میارن مثل ما یه جاهایی صبرشون تموم میشه مثل ما حتما درد میکشن درست مثل ما رز جونم من میدونم چقدر همسرت دوستت داره میدونم چقدر غصه خورده هر بار که تو رفتی ایو دارو زدی و منفی شد عوارضش داغونت کرد عمل کردی و درد کشیدی اونم کنارت درد کشید از خیلی چیزا گذشت تا هزینه ها رو جور کنه حالا خدارو شکر شما بارداری ،شما مادر شدی اما اونم داره با احساساتش میجنگه حتما کلی عصبی هست کلی فشار روشه بهش حق بده وارد یه دوره جدید شده خانوم گلش با اس کس دیگه ای بارداره شاید هنوز با خودش کنار نیومده مساله واسش حل نشده شما هم حساس تری حتما جرو بحث تو هر خونه ای هست اما خوب ماها هم خودمون هم همسرامون روی بعضی کلمات حساس تریم فکر میکنم شما هم دچار این مشکل شدین به هر حال شما همسرتون رو بهتر از میشناسین بهتر از ما از دل و زبون همسرتون خبر دارین الان که خونه مامانتی و دور از حرفا و احساساتی باید تصمیم بگیری عزیزم میدونم چقدر سختی کشیدی تا باردار شدی از این بچه نمیشه به این راحتی گذشت تازه اگه از بچه گذشتی و بعد پشیمون شدین چی وای که حتی فکرش واسه من کابوسه عزیزم شما چند روزی استراحت کن و اصلا با همسرت تماس نگیر اگه تا یک هفته دیگه خبری از همسرت نشد خودت تماس بگیر و با مهربونی باهاش صحبت کن ببین چه مشکلی داره با تو مشکل داره یا با بچه به هر حال هر کدوم راه حلی داره کاش میشد سربسته بگی مشکلتون چی بوده اینجوری بهتر میتونیم راهنماییت کنیم اگه با همسرت حرف زدی و گفت بچه رو خدای نکرده نمیخواد حتما برو پیش مشاور عجولانه تصمیم نگیر همین الانم واسه سقط دیره خواهش میکنم بهش فکر نکن خدا قهرش میاد میگه بهت نمیدادم واسه خاطر این روزا من از شرایطت خبر ندارم اما من به اندازه همه دنیا همسرمو دوست دارم اگه بچه هم نداشته باشم عشق همسرم واسم مهمتره اما اگه شرایطم مثل شما باشه و همسرم بچه رو نخواد بچه رو نگه میدارم حتی به قیمت جدایی چون بچه الان روح داره گناه داره البته من شاغلم و شرایطشو دارم انشااله مشکلتون حل شه و زودی اشتی کنین اشتی کردین ادرس میدم واسم شیرینی بفرستین من شیرینیه مجازی نمیخوام
گل رز جون بازم بهت میگم همسرت فقط هنوز نتونسته شرایطو درک کنه دچار یه جور شک شده البته این نظر منه اگه حدسم درست باشه مطمئن باش همه چی درست میشه و روزای قشنگ قشنگ تو راهه بی خبرمون نزار
اما من از امروز رفتم خیاطی با دوتا دوستام ی کم ذهنم درگیره الگو واین جور چیزاس اما شوهرم هر روز از بچه میگه لای حرفاش هم به جنین اشاره میکنه ... مثلا ی روز میگه سیسمونی گرونه ها بهترینشو واست میگیرم ی روز میگه دیگه کدوم مرکز اهدا انجام میده ی روز میگه از بهزیستی بگیرم ولی نمیدن ... من گاهی وقتا فکرمیکنم چون 4 سال ازدواج بدون فرزند بوده الان که نزدیک دو ساله با من هست حس میکنم جای خالی بچه رو حس میکنه... تو خونه ی طوطی دارم همش بهش میگه بابا انقدی دلم واسش میگیره که نگو من وقتی جنین کاشتم همیشه این حس بامن بود که بچه من نیست واین خیلی بده میترسم بازم جنین بگیرم اگه همین حسو داشته باشم که همه چی کوفتم میشه دردم غیر قابل تحمل میشه
بچه ها به نظرتون چرا اینطوری ام مادرشوهرم وشوهرم که میگن تو اصلا ناراحت نشدی که پوچ بود انگار از ته دلم خبر داشتن یعنی راستش برام مهم نبود شرایطم حساس بود خودشم که رفته بود مسافرت دیگه واسم مهم نبود... فکرمیکنید بخاطر سنم هست اینطوری ام؟
بعضی وقتا میگم خدایا این چه کاریه کردم با مردی که مشکل داره ازدواج کردم ...با اینکه اصل مشکل نمیدونستم... ولی وقتی میبنم هستن یکی دونفری که میدونستن اروم تر میشم وخدارو بخاطر خونه وزندگی که دارم شکر میکنم هزارمرتبه
من نمیگم شوهرم فرشته اس نه ولی با خیلی از مردای اطرافم فرق داره حتی پدرم!!! یعنی مهربونی هایی که با من کرده بابام با مادرم نکرده فقط تنها دغدغه ام اینه که میتونم پدرش کنم یا نه واینکه ی سری اختلافات جزئی باهم داریم میترسم بعدها مشکل ساز بشه برام
یاس گل جون منم تک تک حرفاتو جمله هاتو قبول دارم و فکر سقط تو ذهن ماها که واقعا بچه نهایت ارزوهامونو نمیگنجه امیدوارم الان که ما اینجاییم گل رز و همسرشون اشتی کنون تو خونشون باشن ولی یه نکته هست که در مورد ماها که این مشکلو داریم که اگه خدای ناخواسته مرد نخواد واسه بچه شناسنامه بگیره چی میشه خیلی شرایط سختیو فقط خدا خودش کمک کنه که من مطمىنم وقتی بعد این همه سختی باردار شد رز جون خدا خودش نگه دار بچش هست