الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
دوستای عزیز و مهربونم سلام سال نو همتون مبارک. روی ماه همتونو از دور میبوسم با آرزوی بهترینها برای تک تکتون ان شا الله همتون به همه آرزوهاتون یک دفعه همین امسال برسید همتونو دوست دارم و خییییلی دلم بهتون خوشه. خدا رو شکر هستید و باعث دلگرمیمون. خصوصا مامانای عزیزی که با این همه مشغله میان بهمون سر میزنن
یلدایی باید حداقل با فاصله چهار انگشت بسته بزنن. من یک شب مجبور شدم خودم بزنم. خونه مامانم بودم. همسرم ماموریت رفت و نمیتونستم شب برم درمانگاه. رفتم تو حمام چشمامو بستم و زدم. نگران نباش. میتونی. هیچ کس مثل خودت دل نمیسوزونه. با فاصله حداقل چهار انگشت بسته. به صورت عمود. فوری خالی کن. هر چی سرعتش بیشتر باشه سوزش و کبودیش کمتره. بعد تا ده بشمار و درش بیار. من روز اول رفتم درمانگاه یک پرستار دلسوز به همسرم همینطوری یاد داد
سلام یاس گل خوبی عزیزم منم حالم چندان تعریفی نداره ازمایش بتا دادم بعد دو هفته که 347بود شده 403 ومن خیلی ناراحتم سونو واژینال جایی باز نبود رفتم شکمی گفت ساک حاملگی نمیبینم! دکترم میگه صبرکن تا بیام شوهرم 4روزه رفته مسافرت من خونه مادرم هستم دیشب که جریان براش تعریف کردم میگه من اگه پیشت بودم کاری از دستم برنمیومد خیلی ناراحتم خواهرم باید برگرده شهرستان من میمونم ومادرم شوهرم هفته بعد میاد😢
نمیدونم چه گلی به سرم بریزم برم دوباره ازمایش بدم تو ی ازمایشگاه دیگه!! به ماما ودکتر میگم چرا بتام در عرض دوهفته فقط 50عدد رشد داشته!!!میگن اشکال نداره طبیعیه وایسا تا من بیام!!!(جالبه دکترم خواسته بود که یک ماه بعد انتقال ازمایش بدم حالا که دادم میگه مهم نی) واسه 11ام سونو نوشته برام که خداروشکر هیچ جا سونو واژینال باز نیست تا بعد 13ام!!!!! از اون بدتر که شوهرم رو خاک ایران نیست این از همه بیشتر زجرم میده احساس پوچی بهم دست میده!!!!
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆♀️🌺🌷❤
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆♀️🌺🌷❤
سلام دوستان روزتون مبارک به ویژه مامان جونیای این جا چرا اینجا خلوت شده عایا؟!!
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
👪💑
می خواهم مادر شوم
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
سلام یلدا جوون این خوبه یا بد؟!! منم میخوام دوباره شروع کنم ولی نمیدونم از کی برم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم مادر شوم
🚼
👪💑
می خواهم مادر شوم
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
الی جونم اول باید بری سونو واسه اینکه کیست نداشته باشی بعد از شروع پری دوره شروع میشه انشااله که این بار حتما مامانی حتما این روزا برو پیاده روی ،هر چند که خودم نمیرم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
مرسی یاس گلی حتما باید برم سونو برای چی کیست بیارم ؟! یعنی به خاطر اون یه سری انتقال ؟!؛نشونه نداره پیاده رویی رو هی امروز فردا میشه ولی تصمیم دارم صبحا که سرکار میرم پیاده برم شوهرم میگه باشگاه اسمتو بنویس اونجا برو حالا ببینم چه میکنم یاس گلی شما چرا دست دست میکنی حداقل یه استخاره بگیر خوب
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم مادر شوم
🚼
👪💑
می خواهم مادر شوم
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت