الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
داشتم به این فکرمیکردم که جنین اهدایی خوبی زیاد داره یکی این که به نظرمن اهداکننده ها خودشون طبیعی بچه دارمیشن یعنی اینکه مشکلی از لحاظ جنین پیش نمیاد میمونه فقط قدرت بدن من امیدوارم همه چی خوب پیش بره؛حال شوهرم خیلی از من بهتره انگار که به خواستش رسیده ومن... گاهی اوقات باخودم میگم چی میشد اگه ازخون من بود ولی سعی میکنم زیاد بهش نکنم؛نمیدونم چرا هیچ حسی ندارم نسبت بهش برعکس تو مطب دکتر همه از احساساتشون میگفتن ومن همینطور گوش حرفاشون میدادم اصلا نمیفهمم چی میگن...
یلداجون نی نی گلت داره از خون شما تغذیه و ثانیه ثانیه رشد میکنه. اون بچه قطعا از خون شماست دیگه از این فکرا نکنیااااااااا. همین که میبینی شوهرت خوشحاله یعنی آرامش یعنی سربلندی یعنی اوج زیبایی خیلیا هستند که به جنینم راضی نمیشن. نکنه خدایی نکرده ناشکری کنی
روزهای رفته سال را ورق میزنم چه خاطراتی که زنده نمی شود...چه روزهاییکه دلم میخواست تا ابد تمام نشود و چه روزها که هر ثانیه اش یک سال زمان میبرد....چه لبخندهایی که بی اختیار بر لبانم نقش بست و چه اشک هایی که بی اراده از چشمانم سرازیر شد چه ادم هایی که دلم را گرم کردند و چه ادم ها که دلم را شکستند..... چه چیزها که فکرش را نمی کردم و شد و چه چیزها که فکرم را پر کرد و نشد... چه ادم ها که شناختمشان و چه ادم ها که فهمیدم هیچگاه نشناختمشان.... و و و ..... سهم یک سال دیگر هم یادش بخیر می شود ای کاش ارمغان روزهایی که فقط خدا میدونه چطور گذشت ارامشی باشه از جنس خدا ارامشی که هیچگاه تمام نشود
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
دوستای گلم دیگه ساعتای اخر ساله امیدوارم سال جدید واسه همه سال خوبی باشه پر از شادی و خوشبختی انشااله همه مامان بشن مامان نی نیای سالم و صالح و عاقبت بخیر انشااله خدا نی نیه مامانا رو هم واسشون حفظ کنه لحظه سال تحویل ما منتظرا رو از دعای خیرتون محروم نکنین مخصوصا مامانای گل احه دعای مادرا زودتر میگیره سال نو پیشاپیش مبارک
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
سلام دوستای گل امیدوارم سال جدید سال خوب و پر نینیی باشه برا همه مون انشا.. هممون عاقبت بخیر بشیم ببخشید مثل ننه ها حرف زدم
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆♀️🌺🌷❤
اندر احوالات من هم سه نوبت از سه دکتر متفاوت گرفتم برا ماه فروردینو خرداد و تیر دیگه هر کدوم قسمت بود خدایا یعنی میشه که بشه
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆♀️🌺🌷❤
سلام عید همگی مبارک باشه خانما چقدر بده که هیچکدوم نیستید من از دیروز دچار لکه بینی شدم فعلا دارم استراحت میکنم خیلی حالم خرابه عیدی کسی نمیاد برام امپول بزنه خونه با این حال روزی 15 تومن فقط باید بدم کرایه تاکسی تا درمونگاه تزریقاتیا هم مشالا ی الاغ ب تورم خورده سلکسانمو داخل ناف زده برام حالا هی من میگم با فاصله بزن ولی گوش نمیده طرف؛خدایا منو راحتم کن...
یلدا جون حتما استراحت کن و زنگ بزن بیمارستان بپرس.شاید اسپرین رو برات قطع کنن. سعی کن خودت امپولو بزنی .خیلی اروم سرنگو خالی کن و اصلا هم ماساژنده کبود نمیشه. من قبلش کمپرس یخ میزاشتم ی کم بی حس میشد .