2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156178 بازدید | 10475 پست
یلدا جونم قدم نی نی جونا به شکم مامان مهربونشون مبارک باشه . ایشالا بعد 9 ماه بیان خونه اصلیشون و زندگیتونو پر از شور و نشاط کنن. عزیزم آمپولو هماهنگ کن بیان برات بزنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم استرس وفکرخیال از همه چی بدتره؛از وقتی صدام کردن با روی خندان رفتم دکتر هم هی میزد پشتم خلاصه اصلا استرس نداشتم خودمو شل گرفتم هیچی دردی نداشتم اونجا انقد خانم بود دو ساعت فقط اختلاط کردیم؛فقط وقتی برگشتم خونه استزس امپولارو گرفتم رفتم زدم بعد گفتم از فردا بیان تو خونه برام بزنن؛اصلا بهش فکرنمیکنم رفتم دو ساعت خوابیدم الانم جلو تلویزیون نشستم
بچه ها برام جالب بود این خانما که امروز اونجا بودن هی سفارس میکردن اینو بخور اونو تخور؛مثلا زعفران وهر نوع ادویه؛یکی میگفت هویج یکی میگفت کوجه فرنگی؛ولی دکتر فقط گفت یبوست نگیری همین راسته که اینا بده؟؟؟؟!جز زعفرون؟ادویه دیگه چرا؟
به به مامان یلدا.مبارکه الان مامان 3 تا کنجد کوچولویی انشالا که تا 9 ماه مهمون دلت هستن. عزیزم ادویه به خاطر گرمیشه سعی کن زیاد تو غذا استفاده نکنی . اناناس اشکال نداره در حد ی تکه کوچیک خوبه
یلدا جون تبریک میگم عزیزم انشااله ٩ ماه مهمون دلت باشن بعدم صحیح و سالم بیان بغلت
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
عزیزم ادویه و زعفرون رو به خاطر گرمی میگن نخورین ،البته یه کوچولو ادویه اونم با توجه به داروهایی که تو ای وی اف استفاده میشه زیاد مهم نیست اما سعی کن رعایت کنی از همه مهمتر اینه که یبوست نگیری،واسه امپولا هم کار خوبی کردی ٣ روز اول خیلی مهمتره شیر سویا یادت نره
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
الی جونم خوبی؟ خب شاید طبیعی باشه که بعد از جواب منفی ادم خودشو ببازه ولی نا امیدی ممنوعه .میتونید اینبار به هیچکس نگید که میخاید انتقال بدین اینجوری استرست خیلی کمتر میشه.منم بار دوم به هیچکی نگفتم که اگر منفی شد ناراحتیم کمتر باشه . تو هم دوباره شروع کن مطمین باش جواب میگیری عزیزم
دیدی یاس گلم؟من ناراحت نبودم چون جنین کم داشتم با اینکه دکتر گفته بود تخمکای خوبی داری؛با این حال گفت تخمک اهدایی همیشه کم میشه فکرکنم نه اینکه چند دفعه اهدا میکنن اینطوری میشه