2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10475 پست
الی جون منم دقیقا مثل توام وقتی به در بسته میخورم میشکنم و نابود میشه همه ذوقم واسه همین همش از این شاخه به اون شاخه میپرم و نمیتونم تصمیم درستو بگیرم اما میدونم کارم و فکرم درست نیست اما نمیتونم جلوی خودمو بگیرم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی هم عالی،شیر سویا رو باید از سوپر بگیری اکثر مارکتای بزرگ دارن طعمدارشو نگیر ساده بهتره،البته طعمش زیاد تعریفی نیست اما واسه لانه گزینی خوبه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
من یه دوش بگیرم دوباره میام
یاس گل جان شما که دوتا کنجد کوچولو داری اول اونارو انتقال بده بعد به چیزای دیگه فکر کن.والا تعداد جنین مهم نیست فقط و فقط خواست خداست که باید بگیره. اینجور که من از بعضی خانمها که تو خارج از کشور انتقال میدن شنیدم اونجا اکثرا که سیکلشون نچراله یعنی بدون دارو که نهایتا 1 دونه جنین دارن و بیشتر از یکی هم براشون انتقال نمیدن .احتمالا به خاطر اینکه جلوی چندقلوزایی رو بگیرن و میگن یکی خطرش کمتره
یلدا جان الان به خاطر دارو ها و تحریک اون مجاری حین انتقال کمی به مثانه فشار میاد و تکرر ادرار و حتی درد زیر دل طبیعی هست عزیزم. راجع به وای فای من دیگه الکی بهش فکر نمیکردم چون به فرض من خاموش کنم همسایه هام که خاموش نمیکنن
عسل جون انشااله که اینبار مامانی عزیزم