2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10475 پست
ماریا جونم واسه یبوست میتونی انجیر یا الو بخوری،شربت انجیر هم داروخانه ها دارن متاسفانه در مورد دارویی که گفتی اطلاعاتی ندارم مواظب خودت باش زیاد خمو راست نشو میگن اناناس خوبه با اینکه گرمه مخصوصا اون مغز سفته وسطش انشااله که اینبار مامانی
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضی جاها میگن مثانه نیمه پر
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
هانی جان امیدم فقط به خداس اما نمیدونم چرا میترسم این دو نا رو از دست بدم ،نمیدونم وقتی بهشون فکر میکنم چرا دلم میلرزه
راستی یلدا جون دوغ نخور ،دوغ یبوست میاره
والا یلدا جون من اینجوری فکر میکنم،حالا اگه دوستان بدونن بهتر راهنماییت میکنن
یلدا جان خوردن دوغ و شیر سویا و نشاسته بستگی به بدن و مزاج ادما داره مثلا اگه شما بدنت مستعد یبوسته بهتر کمتر اینا رو مصرف کنی و در کنار مصرفت هم چیزایی مثل الو و انجیر که ضد یبوستن بخوری