2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156178 بازدید | 10475 پست
سلام سلام سلام به به تا چند ساعت دیگه نوبت مامان یلدای خودمون میشه که کنجداشو بیار خونه و 9 ماه مهمون داریشون رو کنه،یلدا گلی انشالا که انتقال راحتی داشته باشی عزیزم روی ماه همگی دوستان این تاپیک رو میبوسم و دوستتون دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها نمیدونم کیا این پیام میخونن تو ایام فاطمیه ما ختم حشر برداشتیم چند نفر کم دارم میشه بانی خیر بشینhttp://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1281922&T=%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85_%D8%A7%D9%87%D9%84_%D8%A8%DB%8C%D8%AA%D8%AF%D8%B3%D8%AA_%D8%AE%D8%A7%D9%84%DB%8C_%D8%AF%D9%84%DB%8C_%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D9%87_%D8%A8%DB%8C%D8%A7_&PageNumber=1
یا کریم اهل بیت صاحب رزقی و جودت بی کران ریزه خوار سفره ات هر انس و جان آن قدر بخشنده ای محبوب من بر سر خوان تو حاتم میهمان
بچه ها نمیدونم کیا این پیام میخونن تو ایام فاطمیه ما ختم حشر برداشتیم چند نفر کم دارم میشه بانی خیر بشینhttp://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1281922&T=%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85_%D8%A7%D9%87%D9%84_%D8%A8%DB%8C%D8%AA%D8%AF%D8%B3%D8%AA_%D8%AE%D8%A7%D9%84%DB%8C_%D8%AF%D9%84%DB%8C_%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D9%87_%D8%A8%DB%8C%D8%A7_&PageNumber=1
یا کریم اهل بیت صاحب رزقی و جودت بی کران ریزه خوار سفره ات هر انس و جان آن قدر بخشنده ای محبوب من بر سر خوان تو حاتم میهمان
عسل کوچولو عزیز امیدوارم این سری نتیجه ازمایشت باعث ه شادی و خوشحالیت بشه من نمیدونم تا چه حد باید استراحت کنم یکی دو روزه اول و تقریبا همش دراز کشیده بودم یا نشسته بودم طبق ه عادت بعضی موقع ها دولا و راست میشم و نمازم غیر از یکی دو روزه اول وایساده میخونم... ممنون میشم اگر میتونین راهنماییم کنین
ماریا جون منم نمیتونم کامل استراحت مطلق باشم نه بار اول و نه ایندفعه.بار اول ۴ تا آمپول زدم تازه شب آخر hcg هم زدم و مثبت نشد.ایندفعه اصلا آمپول نداد حتی hcg.فقط حواصت باشه چیز سنگین بلند نکنی و از پله هم زیاد پایین و بالا نری دکتر خودش بهم گفت آناناس و نشاسته بخورم
بچه من رفتم انتقال دادم الان اومدم خونه واسه امپول زدن مشکل دارم شوهرم نمیزنه ولی سر کوچم کلینک هست بهم گفتن زیاد راه نرو استراحت کن ولی چطور برم تا سرکوچه اونجا هم کلی باید وایسم
سلام به همگی یلدا امیدوارم موفقیت آمیز باشه و نی نی ها جاشون رو سفت کنن تو دلت الی جان خیلی خوبه که رفتی سرکار اینجوری آدم کمتر فکر و خیال میکنه ولی به نظرم کنارش درمانت هم ادامه بده امیدتو از دست نده نفس امیدوارم نی نیت به سلامت به دنیا بیاد از خدا میخوام بیشتر از این دیگه امتحانمون نکنه
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
جواب آزمایشای منم اومد پرولاکتینم ۱۰ تا بیشتر از حد نرمال بود همینطور ذخیره تخمدانم ۴ دهم بیشتر از حد نرمال بود Fsh و lh و تیروییدو بقیه هم فکر کنم نرمال بود برای پرولاکتین دکتر دارو میده؟ ویتامین d هم داغون بود از بس آفتابو نمیبینم ولی من که ماهی زیاد میخورم
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤