2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156183 بازدید | 10475 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سلام خواهر جونا خوبید خوشید چه خبرا من پستا رو نخوندم ببخشید راستش بعد انتقال منفی من نمیدونم چرا از این رو به اون رو شدم تمام ذوق مم پریده و هیچ علاقه به بچه ندارم شدم همونی که اول ازدواج میگفت بچه هرگز فکر کنم از لحاظ روحی اماده نبودم و چون مشکل بود دلم میخواست زودتر مادر شم خلاصه کلا به شوهرم گقتم من انگیزه ای بر مادر شدن ندارم فعلا و دوست ندارم بهش فکر کنم البته الان سرکار هم میرم روحیه ام بهتر شده و حالم از مشکلی که داشتم و هر روز با خودم مرور میکردم خیلی بهتره محیط کارم خوبه همکاری خوبی دارم و شکر خدا هوای منو دارن ان شاءالله همینطور بمونه واقعا بعضی موقع میگم من چرا تغییر کردم اصلا بچه نمیخوام و خودمو از اون شب نمیتونم ببخشم
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
یلدا جوون به سلامتی اجی کوچولوی من از خودت خوب مراقبت کن الهی که کنجدت محکم بچسبه بهت عزیزم
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
یلدا جوون شاید باورت نشه من وقتی اقدام کردم برا بچه همه چیز معجزه واری میرفت جلو من حتی بدون نوبت بودم روز برگشتم از سفرم بود همه اینا شد دلم شکست جور شد بریم مشهد جور شد که دکتر ویزیتم کنه و من همش به دلم میگفتم خواست خداست و خواست امام رضا و حتی اینکه پولش جور شه بریم با اوصاف مالی ما و جور شدنا خیلی بهم امید داد الانم ناشکر نیستم ولی فعلا قصد ندارم از منفی بعدی میترسم از لحاظ هزینه پدر شوهرم گفت سری بعد رو ما حساب کنید همه دلشون رو صابون زده بودن خلاصه بد جور تو ذوقمون خورد راستیتش من از بی عرضگی خودم دلگیرم واقعا چی بگم ...
من از اون ادمای هستم که کاسه ظرفیتم تو هر مورد زندگیم‌ وقتی پر شه وقتی هرچی در میزنم باز نمیشه کلا از اون موضوع خارج میشم و دیگه فکرشم نمیکنم
شاید اصلا تلاشی نکردم ولی حس تو خالی دارم
سلام دوست جونا الی جون امیدوارم هر چی صلاحته پیش بیاد یلدا جون امیدوارم همه چی برات خوب پیش بره یاس گلم ممنون که عزیزم به یادم بودی دفعه پیش که آی یو کردم منفی شد دیگه حس و حال نداشتم بیام تاپیک این هفته دوباره آی یو کردم نمیدونم چی پیش میاد
یاس گل جونم ایشالا ایشالا ایشالا اونقد قلمبه بشی که همسرتو از تخت بیرون کنی که به قلمبگیت فشار نیاد خخخخخخ الی جون عزیزم نبینم این حرفارو بزنی ها. البته بابت سر کار رفتنت خوش حالم و تبریک میگم و آرزوی موفقیت دارم برات اما تو باااااااییییییییدددد ادامه بدی گلم. آی یو بگیر نگیر داره و احتمالش کمتره و خودتم میدونستی از اول عزیزم پس نباید خودتو ببازی. انرژی بگیر و روز از نو و روزی از نو. این حرفا بهت نمیاد خانم گل. تو همون الی پر انرژی خودمونی. هااااانی نبینم گشنگی به دخملم بدی هااااا. آی قربونش بشم. یلدا جون توالت فرنگی استفاده کن. عسل کوجولو ایشالا این سری میشی مامان کوچکولوی خودمون.