2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156109 بازدید | 10472 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام یاس جونم مرسی من کلومفین هامو خوردم به امید خدا شنبه سونو دارم که فولیکول خدا کنه باشه که یکشنبه برم دنبال کنجدام برام دعا کنید انتظار خیلی سخته این هفته که برام مثل سال گذشت اینکه شنبه بشه تکلیفم مشخص بشه بریم یا خدایی نکرده نشه دیوونم کرده هر چقدر هم بیرون رفتم تا زمان تند تر بره نمیره که نمیره بیرون هم هستم فکر شنبه ام توکل بر خدا خدا کنه خوب باشه
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
الی جونم میدونم خیلی سخته ولی سعی کن فقط خونسرد باسی و استرس رو خودت دور کنی تمرین کن .. وانمود کن استرس نداری کم کم اروم میشی
روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، … گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد….
این برام جالب بود گفتم برهمه خانم هابگذارم سلام بچه ها با توکل بر خدا برنامه دعای دسته جمعی رو از امشب شروع می کنیم . لازم می دونم نکاتی رو خدمتتون عرض کنم : 1. از همه دوستان میخوام ، همه اسمهایی که برای این برنامه اعلام آمادگی کرده اند رو روی یک ورقه یادداشت کنید . در انتهای لیست هم بنویسید : « خدایا من برای همه ی این افراد بعلاوه ی خانواده هایشان و رفتگانشان طلب برکت و خیر الهی می کنم از راههای عالی در جهت خیر و صلاح همگان » 2. این لیست رو می تونید در یک پاکت بذارید . در هنگام دعا دستهاتون رو روی این لیست بذارین و احساس کنید به همه این آدمها انرژی مثبت و برکت میرسه . سپس یک صلوات بفرستید و برای همه افراد این لیست ، از خدا طلب بهترینها و خیر الهی رو بکنین . از خدا بخواهید که اونا به خواسته هاشون برسن البته از بهترین راهها و در جهت خیر و صلاح همگان . هر دعای دیگه ای هم که به ذهن تون میرسه براشون بکنین . سپس با یک صلوات دعا رو به پایان برسونین 3. چیزهای زیادی می تونیم از خدا برای دوستامون بخواهیم مثل ایمان ، معنویت ، آرامش ، سلامتی خودشون و خانواده شون ، شادی ، خوشبختی ، عشق ، موفقیت ، پیشرفت ، ثروت ، خیر و برکت ، رفاه ، ازدواج برای مجردها ، رابطه عاشقانه برای متاهل ها ، پاک شدن برنامه های مخرب ذهن ناخودآگاه ، شغل عالی برای بیکاران ، تحصیل در عالی ترین رشته ها و دانشگاه ها ، فرزندان سالم و صالح و..... البته در پایانش حتما بگین در جهت خیر و صلاح همگان 4. خدا هم داناست و همه چیز رو می دونه و هم تواناست و به همه مون انرژی اون دعا رو می رسونه . 5. دعا راس ساعت 23 هر شب برگزار میشه 6. اسامی افراد شرکت کننده : نغمه - سمانه - فرشته - مهشید - مژده - صبا - مهسا -اسکاول - آنا - نازنین - شادی - مریم - کائنات - پونه - آرزو - گل مریم - محمدعلی 7. هر چند وقت یکبار به وبلاگ سر بزنید و اگر اسم جدیدی اضافه شده بود اون رو به لیستتون اضافه کنید. 8. شما بعد از این دعاهای همگانی اثرات این انرژی و دعای همگانی رو دریافت خواهید کرد. یادتون باشه هر چقدر برای دیگران دعا کنید برکت و دعای بیشتری عاید خودتون میشه. و فراموش نکنید وقتی از خدا خیر و برکت الهی می طلبیم اون بهترینی رو که خودش می دونه به ما می ده 9. طبق قانون کارما اگه برای کسی طلب خیر کنیم خودمون هم خیر دریافت می کنیم.

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سلام به همه. مینو جان قربونت برم ایشالا زود زود مامان میشی. الی جونم من که از الانم ذکرایی که گفتیم را برای مامان شدنت شروع کردم. ایشالا خدا کمک کنه و همین بار اول مامان میشی. اصلا استرس به دلت راه نده عزیزم. یاس گل جونم من هم بدای داروهام خیلی دردسر کشیدم. فقط ستروتاید را گید نیاوردی؟فکر کنم هزینش بدون بیمه 150 تومان باشه. گونال را پیدا کردی؟من اول 14 تا گونال داشتم با بیمه تامین 850 هذینش شد فکر کنم
مرسی سهیلا جون ستروتاید که اصلا یافت نشد اخه تو شهر ما مرکز ای وی اف نیست واسه همین داروخانه ها نمیارن اما ده تا گونال یافتم که اونم گفت ممنوع شده وارداتش و ما از قبل داریم دیگه فقط ایرانیشو میاریم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
به سلامتی الی جون، منم از امشب واست میخونم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
خواهش میکنم عزیزم وظیفم بود انشااله موفق باشی
یاس گل جان فکر نکنم شما زیاد گونال بخوای چون ذخیرت از من خیلی بهتره ضمن اینکه با وصفی که از دوقلو زایی خانوادتون شنیدن احتمالا تخمدانات ماشالا فعالن و گونالا اگه برای روزای اول تا سونو برسه نهایت تو تهران چند تا دیکه میخری. فقط فکر کنم اولین ستروتایدت تو تهرانه درسته؟ اگه اینجور باشه همونجا داروخانه هیراد داره و میزنی. من که اصلا روز سونو با خودم آمپولی تهران نبردم و همونجا خریدم و تو اورژانس بیمارستان مهر تزریق کردم. حالا یک حسابی بکن للین شما قبل سونو نیاز داری به ستروتاید یا نه. اگه نه که مجبوری از شهرهای نزدیکتون تهیه کنی چون ستروتاید یک جورایی جلوی فعالیت بیش از حد تحمدان و خدای نکرده هایپر شدن را میگیره. ایشالا هرچه که خیره برات پیش بیاد
بچه ها ذکرا چی بود؟ بگین تا بخونم خدا منو ببخشه از وقتی یچه هام مردن هیچ ذکری یه زبونم نیومده انگار زده شدم اخه تو بارداریم من همش چله برمیداشتم واسه سلامتی شون و واسه اینکه به سلامتی به دنیا بیان مگر اینکه به بهانه ابی ذکری به لبم بیاد و شیطون دور بشه ازم...خدا منو ببخشه
روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، … گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد….
مرسی نفس جون،ستروتاید یخچالیه؟؟ اره نگران گونال نیستم فقط ستروتاید رو گفته از روز ٧ بزن من میخوام صبح روز ٨ برم تهران