الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
دوستای خوبم من سونو کردم ساک حامگی و کیسه زرده تشکیل شده بود که خدارا شکر پوچ نیست دکتر گفت ده روز دیگه بیا واسه قلب از ته دلم دعا کردم خدا این خوشحالیهارو نصیب همه بکنه
عاقبت یک شب در این شبهای دور کودک من پا به دنیا مینهد.... آن زمان بر من خدای مهربان نام شورانگیز مادر مینهد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام به همه دوستان عزیز بابت تبریکهای تک تک تون ممنون انشاالله که همه به آرزوهای قشنگ شون برسن هدیه عزیز تبریککککککککککککک به خودت وهمسر عزیزت انشاالله که خدا همیشه دلتون را شاد کنه
اگر کودک نبود، پدری معنایی نداشت و هیچ مادری بهشتی نمیشد
مینو عریز من دخترم را ابن سینا با اس اهدایی بار اول با میکرو باردارشدم و پسرم را با ای یو ای دکترچ کرمانشاه بار اول باردار شدم .مااصلا به فکر گروه خونی نبودیم خداراشکرگروهخونی پسری مثل گروه خونی بابایی است.قیافه اش هم مثل شوهرم سفیدوبور است کسی شک نمیکنه شایدباورتون نشه مثل خارجی هاست فقط رنگ چشمش به ما نرفته چون چشمش سبز است اون را هم من گفتممادربزرگم چشمش این رنگی است .همسری هرروزاز اداره مرخصی میگیره و میاد خونه تا پسری را ببینه میگم چرا میای میگه نمیدونم چرا دلم براش تنگ میشه باید بیام ببینمش میگه اگه خدامن را کور اجاق کرده درعوض دوتا دسته گل به من داده همش خدا را شکر میکنه و میگه خدا من را خیلی دوست داره که به من بچه سالم داده. یادم رفت بگم دکتری که من را سزارین کرد دکترچ بود همش بهم میگفت شوهرت خوشحال هست من هم میگفتم اره وقتی که خودش خوشحالی شوهرم را دید باورش نمیشد بهم میگفت بار چندم بود که گرفت گفتم بار اول بود شوهرم به دکترچ میگفت میتونیم یکباردیگه هم بیایم دکی میگفت اره میتونی.به قول شوهرم نباید خیلی وسواس قیافه و گروه خونی باشی دلت باید پاک باشه وازته دل بخواهی که خدا بهت بده زره ی نباید شک به دلت راه بدی .خدایا شکرت
اگر کودک نبود، پدری معنایی نداشت و هیچ مادری بهشتی نمیشد
هدیه جونم خدا را شکرررررر ایشالا خدا صبرتو با یک بچه سالم و صالح و زیبا رو جواب داده شک نکن. مبارکتون باشه گلم و شادیتون مستدام ساقی جان خدا راشکر. گل پسر را ببوس. دکتر چ که ماشالا پنجه طلاس. خدا نگهش داره
ای جان ساقی جونم،خدا رو شکر ادمو به هوس میندازی راه کرمانشاهو در پیش بگیره،راستش شوهرم خیلی بور و سفیده چشماشم عسلیه متاسفانه ژنشون غالبه و همه نوه هاشون کپ خودشونن یعنی اگه کسی نشناسه نمیفهمه کدوم بچه واسه کدوم مادره با اینکه همه عروسا گندمی و سبزه هستن من اصلا نگران گروه خونی نیستم اما از ظاهش خیلی میترسم،خدا بزرگه دیگه توکل کردیم راستش از لوله هام مطمئن نیستم وگرنه از خدا میخواستم با ایو باردارشم واقعا از میکرو و داروهاش خیلی میترسم خدا دو تا فرشته وشوهر مهربونت رو واست حفظ کنه نمیدونم چرا این حس خوب رو راجع بهت دارم فکر میکنم خیلی مهربون و ارومی😊
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
بچه ها من به خاطر شرایطم برام سخته که با لپ تاپ بیام برای ساماندهی ختمی که دد نظر داریم. کاش یکی از بچه ها زحمتشو بکشه. اقدامی زیاد داریم ایشالا همشون مامان بشن