2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156046 بازدید | 10472 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یاس گلی جواب دادم یک تکه اش جا موند اینجا میگم. بیمارستان اینجوری میشه که اولش دکتر تو پروندت نوشته و پروندت میره اتاق عمل. البته اثلا تو پذیرش مطرح نمیشه و هرچه هست همش تو اتاق عمله
مرسی نفس جونم ،خیالم راحت شد حالا برم دنبال داروها،اگه گیرم اومد انشااله این ماه اگه گیرمون نیومد ماه بعد میرم روز پانکچر ساعت چند بیمارستان بودی و ساعت چند پانکچر شدی؟؟ مرسی عزیزم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
بچه ها سلام من از دست دکتر ت خیلی عصبانیم چون 3 بار من هی میدیدم روز 15که فولیکولام 7 ،10 بعد اینجا دیدم که بعضی ها روز 11،12 فولیکول آزاد میکنن من هم دفعه چهار که میخواستم IUI کنم 13 رفتم سونو ویک فولی 17 داشتم و روز 15 هیچی نداشتم فقط فولیهای ریز 7،10 این دفعه هم بدون اینکه قرص مصرف کنم روز 13 رفتم یک فولی 22 داشتم و 15 هیچی بعد فهمیدم که من تا روز 15 فولیهام آزاد میشه .به نظرم این موضوع رو باید دکتر میفهمید نه من با آزمون و خطا این موضوع رو بفهمم
اره رز چون خودا باید حواست باشه منم اون ماهی که حامله شدم روز 17ای یو شدم که تخمکم ازاد شده بود تو هر موقعی که خ دت میدونی تخمکت بالغه برو کاری به گفتش نداشته باش...یا اگه قبلش سونو میری ببر نشون بده بگو کی بیام عزیزم جواب سوال منم بوده لطفا
روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، … گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد….
یاسی جان به ما بیشتر سر اینکه ی ساله ازدواج کردیم گیر دادن با اینکه وضع شوهرم بد نیست سراینکه مثلا باید بیمه خدمات درمانی نیستیم یا اینکه مثلا درامد دقیق خواستن نگفتیم گفتن اصلا ما نمیتونیم براتون پرونده باز کنیم هیچیتون معلوم نیست
یاسی جون من 4 بار آیو آی کردم والله منم نمی دونم منم یکبار به موضوع سالم بودن اسپرم ها اعتراض کردم عمه همسرم که با ماما هستن و تو بیمارستان رضوی با دکتر ت کار میکرده به شوهرم اطمینان داده که اس ها سالم هستن یاسی جون من فکر میکنم دکتر های تهران روی موضوع اس بیشتر دقت دارن
یاس گل عزیزم من اولین نفر نوبت پانکچرم بود. یعنی بر اساس اینکه دکتر اونروز چه ساعتی بیمارستانه از قبل برنامه ریخته و گفته کی آمپول آزادسازی بزنی و بر اساس ساعت تزریق باید 36 ساعت بعدش پانکچر بشی. یعنی بستگی به ساعت آمپول زدنت داره. کلا هم دوساعت بیستر تو بیمارستان نیستی اگه سروقت بری