2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156017 بازدید | 10472 پست
خانم ها بعد ای یو ای برا همه دارو یا شیاف میدن؟؟ آخه برا من هیچی نداده دکتر لابد احتمال داده نمیشه نداده
دستهایم به آرزوهایم نرسید، آنها بسیار دورند اما درخت سبز صبرم میگوید امیدی هست دعایی هست خدایی هست...
مهربان جان ممنون عزیزم واقعا نمیدونم خدا چه سرنوشتی برام رقم زده 5ساله به هر دری میزنم بستس دیگه نمیدونم چه کنم برای دعا کنید
روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، … گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد….

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به من شیاف یا قرص پروژرسترون میداد فقط
روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، … گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد….
یاسی جان امیدت و از دست نده خدا بزرگه مطمئنم که همه ما یه روزی نتیجه تلاشمونو میگیریم منم بعصی وقت ها احساس میکنم به اخر خط رسیدم ولی باز تو دلم میگم نه به روزی میاد که میشه به قول خانم ها جنگ جنگ تا پیروزی
دستهایم به آرزوهایم نرسید، آنها بسیار دورند اما درخت سبز صبرم میگوید امیدی هست دعایی هست خدایی هست...
منم زنگ زدم از بیمارستان سوال کردم گفتش بعثی دکتر ها نگه میدارن اگه حامله بشه شیاف میدن نمیدونم دکتر چ برا همه بعدا میده یا برا من به خود دکتر هم زنگ زدم خاموش بود
یاسی جون و مهربان عزیزم ممنون یاسی جون تو رو خدا به فکر خودت باش درسته غم بزرگیه ولی اینم بدون که هم سن شما هنوز ازدواج نکرده ناامید نباش انشاالله جاشون سبز میشه به خودت روحیه بده ،چاره چیه نمیشه با خواست خدا جنگید حتما مصلحتی بوده شاید اگه به دنیا میومدن یه بیماری خاصی داشتن و اونوقت غم اون بیشتر بود امیدوارم بعد یه مدت که بدنت استراحت کرد و روحیه ات بهتر شد از نو شروع کنی مطمئنم لیاقت مادر شدن تو وجودت هست و به زودی خدای مهربون نام مبارک مادر رو برات رقم میزنه امضای هدیه جون باید ورد زبون ما منتظرا باشه
الهی مرا  آن ده که آن به 
ممنونم فاطیما جان از دلداریت نمیدونم والا هر طور صلاحه خداس ...چه میشه کرد
گاهی بوبم و یادم میره تو این 20روز چی بهم گذشته گاهی هم غم عالم تو دلمه فاطیما جون شب اخر خیلی بد بود خیلی اون شب شکستن شوهرمو ردیدم تا اون شب با اون حال ندیده بودمش برای اولین بار اشکشو دیدم خیلی بد بود خیلی