2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155989 بازدید | 10472 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستای گلم،صبح ادینه بخیر هرچند که لنگه ظهره بچه های ivf بیاین کمک چقدر تهران موندین دقیقا،میخوام بدونم چند روز باید مرخصی بگیریم از روز اول که رفتین بگین تا وقتی برگشتین اگه خیلی باشه مجبوریم به خانواده ها بگیم اخه بگیم تهران چکار داریم ١٠ -١٥ روز
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
سلام به دوستای عزیزم. روزتون بخیر و شادی. چند روز پیش رفتم سونو (یک قطب رویانی با ضربانات قلبی منظم دیده شد) انشالله این روز قسمت همه ی دوستای منتظر. چند روز زیز دلم درد میکنه و تیر میکشه ت ر ش ح ات خیلی زرد رنگ دارم. بنظرتون طبیعیه؟؟؟
💖
یاسی جان عزیزم خیلی ناراحت شدم. انشالله خدا بهت صبر و تحمل این غم رو بده و روی زخم دلت مرهم بزاره. صد البته که لیاقت مادر شدن رو داری. خدا ارحم الراحمینه و انشالله بهت نینی های سالم و صالح عطا میکنه.
💖
مینو جان عزیزم مبارکتون باشه. ایشالا به سلامتی و دل خوش 9 ماه بارداری راحتو بگذرونی و نی نی را سالم و صالح خدا بهتون بده.عزیرم ترشح طبیعی هست اما بهتره زودتر آزمایشایی که دکتر برای تشکیل پرونده بهت میده را انجتم بده که آز ادرارم توشه و اگه عفونت باشه بهت آنتی بیوتیک میده
یاسی جان از صمیم قلب بهت تسلیت میگم امیدوارم بزودی اتفاقات خوب برات در راه باشه و هر چه زودتر تلخی از دست دادن بچه هاتو فراموش کنی
سال ۹۶،سال مادر شدن من،خدایا ازت ممنونم بخاطر همه خوشبختیهایی که به من عطا کردی
یاس گل جواب سوالت در مورد چند روز تهران بمونی برای پانکچر یعنی تخمک کشی،ساعت هفت باید بیمارستان باشی من جوری حرکت کردم که ساعت پنج تهران بودم و چون خلوت بود سریع و بیدردسر نیم ساعت بعد جلو بیمارستان بودیم همونجا تو ماشین موندیم تا ساعت هفت که پذیرش شدم و تا دکتر اومد و بیهوش شدم ساعت حدود نه و ده بود وقتی بهوش اومدم حدود یازده بود ساعت حدود دوازده مرخص شدم رفتم خونه خواهرم و اصلا نگفتم از بیمارستان میام حالمم خوب بود،فقط مثل پریودی زیر دلم درد میکرد و خوابم میومد و استراحت کردم به خواهرم گفتم دو روز دیگه هوا دهی دارم ،پنج شنبه که پانکچر شدم،یکشنبه انتقال داشتم از انتقال برگشتم خونه همون حدود دوازده ظهر بود،دو روز تهران موندم بعد تو ماشین شوهرم صندلی جلو رو خوابوند و منم راحت بودم هر یکی دو ساعت نگه میداشت و پیاده میشدم قدم میزدم یک هفته هم سر کار نرفتم کلا تهران از اول تا آخر یه هفته باشی کافیه من پنج روز جمعا تهران بودم
سال ۹۶،سال مادر شدن من،خدایا ازت ممنونم بخاطر همه خوشبختیهایی که به من عطا کردی
مرسی دوستای گلم به نظرتون دکتر ک قبول میکنه روز ٨ نرم تهران،بخدا خیلی سخته قایمبکی بیام تهران ١٠-١٥ روزم بمونم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...