2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155989 بازدید | 10472 پست
سلام معحزه حان گاهی ارومم و گاهی داغون حالم دست خودم نیس ...روزای سختی دارم ولی امیدم به خداس ...از من کاری برنمیاد فقط وقتی همسرم کنارمه ارومم صحبتات بهم دلگرمی میده ممنونم ازت امیدوارم خدا به من هم لیاقت مادر بودن بده
روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، … گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد….

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ازمایشگاه برا ای یو ای مهمه ؟ شهرمون مرکز نازایی مداره اما چند تا دکتر خوب داره که گفتن ای یو ای کنم ... حالا موندم ازمایشگاه برا ای یو ای مهمه ؟ از کجا بدونم فلان ازمایشگاه خوبه ؟ راهی هست از دکتر ازمایشگاه بپرسم ؟
شدو جان نی نی 92 درگیر بزرگ کردن و نگهداری از گل دخملشه و اون سری که اومده بود میگفت به سایت سد میزنه اما با وجود دخملی نمیرسه پست بزاره. خدا حفظش کنه. ممول جان من متوجه سوال شما نشدم
وای خدا چی میشنوم... یاسی جون ... فاطیما گلی... یلداخانم... چند روز مسافرت بودم، الان اومدم بهتون سر بزنم ... فقط دارم اشک میریزم. نمیدونم چی بگم... قربون دل شکستتون بشم خدا بهتون صبـــــــــــــــــــــــــــر بده... خدا دیگه بسته امتحان کردن. اگه تو خسته نیستی ما عجیب ... برای آرامشتون دعا میکنم.
سلام دوستای مهربون یاسی جون بمیرم واسه دل شکسته ات خواهر از خدا میخوام خودش صبرت بده گرچه غم از دست دادن وجودت حالا حالاها تو زندگیت سایه میندازه ولی از خدا میخوام خودش دلت رو آروم کنه
الهی مرا  آن ده که آن به