2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155946 بازدید | 10472 پست
بعد از ٤٠ روز میتونی بری پیاده روی اما ورزشو دویدنو نمیدونم از کی میتونی بری،حتما بهش فکر کن مطمئن باش از تلاش دوباره پشیمون نمیشی
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
قوربونت برم،موفق باشی عزیزم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یاسی جونم من پرسیدم گفت مشکلی نداشتن و تا حالا مشکلی گزارش نشده از اینکه معلول باشن یا مشکل ژنتیکی داشته باشن و بیماری منم مجبورم اعتماد کنم وای خدا دارمم دیوونه میشم هر بار که حالم میگیره شوهرم دعوام میکنه میگه حق نداری بری سایت الان که بیاد دوباره ...
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
الهی قربون اوم دلت شکستت برم یاسی کوچولوی خودم. عزیزم راجع به حرفم مطمینم و ماون خارجی را خوندم که راه بچه دار شدن ایدزی ها همین شستشوها هست که تو روش های مصنوعی بارداری انجام میدن. عزیزم به نظرم اشتباه میکنی و دکتر برات آزمایشا رو نوشته خصوصا که از اول هم معلوم بوده شما سزارینی هستی. گلم اصلا به این فکر نکن که این دکتر نفهمید و اگر مشهد بودی زود میفهمیدن و بچه ها میموندن چون قسمت این بوده و عمرشون به دنیا نبوده و تقصیر تو نیست و تو هیچ کوتاهی نکردی. من راجع به اینکه دوقلو یک جفت داشنه باشه همینجا تو نی نی سایت قبلا خونده بودم که احتمال اختلال خونرسانی هست و عکر نمیکنم ژنتیکی باشه و پیش میاد. هر چیزی حکمتی داره. اینم حکمنش اینه که اون فرشته ها با شیری که آوردن تو سینت به یک کوچولو مامان بابا میدن و ایشالا بزرگتر که شد خودتون دوباره اقدام میکنین و همبازی براش میارین
الی خانوم شما هم زودی خوتو نباز که ای داد دکترمون یکیه اسی هاش بد بود6 و فلان چون این مسیله الان که خوندم برای جنین هایی هست که بعد از اقاح و پس از سه روز تقسیم میشن و تبدیا به دوقلوی همسان میشن و دوقلوهای همسان خیچ ربطی به اس نداره و ممکنه برای هر کسی پیش لیاد اما با احتمال کم و متاسفانه یاسی بدشانسی آورده که تو فرایند خونرسانیشون اختلال پیش اومده. چرا آخه زود خودتونو میبازین عزیزای دلم
یاسی جان من وقتی بچه هامو از دست دادم شوهرم هر دوتاشونو داد ازمایش و سالم بودن هیچ مشکل ژنتیکی نداشتن دکتر گفت اینا همش اتفاقه نه مشکل عزیزم انشالا خیلی زود خدا جواب صبرت را میده
نفس جوون دست خودم نیست میترسم همیشه شوهرم میگه بچه مشکلی نداشته باشه من میگم تا غربالگری و درمان ها هست خیالم راحته ولی دیگه طاقت از دست دادن ندارم به خدا تو این زندگیم کلا ضعف اعصاب رفتم همش میگم این دیگه آخریشه
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
خدا جوون میشه مامان نی نی هام بشم خدایا دلمو‌ن نشکون
نفس حونم ممنونم ازت ...ممنونم از همتون ...ممنونم که هستین نه عزیزم به این چیزا فکر نمیکنم چون من هیچ کوتاهی ای نکردم تمام تلاشمو کردم چه از لحاظ استراحت چه از لحاظ دکتر یک بارم دکترمو عوض کردم بهداشتم میرفتم تمام ویتامینا رو خارحی خوردم که بهتر باشه ....تغذیه هم سعی کردم در حد توانمو عالی باشه ...تمام این7 ماهو ما خواهر برادر بود با اینکه هیچ مشکلی نداشتم و برام رابطه ازاد بود ...هیچ حسرتی ندارم ازین لحاظ ...منو همسرم هر کاری تونستیم کردیم خدا رو شکر که هستین با شما که حرف زدم از نگرانی هام درباره ی بیماری ها هم کم شد الی حان ان شا الله که همین طوره گلم من اون شبی که رفتم پیش ت یه اقایی بود که منتظر زنش بود ...زنش رفته بود واسه ای یو ساعت 10 به بعد بود ...اون اقا یه بچه هم داشت فک کنم اومده بودن واسه بچه ی دوم اقدام کنن و احتمالا اهدایی بودن چون معمولا اهدایی ها تا اون موقع شب میمونن شوهرم میگه مگه میشه وقتی مطبش اینقدر شلوغه این چیزا رو چک نکنه ....این همه مریض داره ...اگه موردی بود حتما به گوششون میرسید و اینهمه شلوغ نبود...اگه دقت کرده باشی تو دفتر منشیش اکثر ای یو هاش هم اهدایی اند گل رز حان بچه های من چون بزرگ بودن به دکترم گفتم هیچ کس از خانوادم نبینشون چون میدونستم هر کی ببینشون دیگه نمیتونه از یاد ببرشون و اذیت میشه ولی دکترم خودش گفت این موضوع اتفاقه و ممکنه برای همه ی دوقلوهای تک حفتی بیوفته و تو بارداری بعدی اتفاق نمیوفته
روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، … گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد….
الی حان قرار نیست این اتفاق برای تو بیوفته دو قلوهای من چون یک حفت داشتن از اول با ریسک همراه بود ولی خوب نمیشد که بندازمشون خودم خواستمشون ولی خوب تقدیر این طور بود نگرانی رو از خودت دور کن ان شا الله یه بارداری خوب و سالم رو تحربه کنی از لحاظ مشکلات ژنتیکی و معلولیت ها هم به همسرت بگو از کحا معلوم که بچه ی خودتون سالم باشه؟؟ همه که ازمایش ژنتیک نمیدن فقط اونایی که فامیلن میدن معلولیت هم ربطی به این چیزا نداره باید دید خواست خدا چیه ان شا الله که بهت بچه های سالم و صالح عطا کنه و دیگه غم نبینی
روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، … گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد….
الی حان دقیقا صحبتای نفس درسته دوقلوهای همسان یا همون تک حفتی ها ربطی به اسپرم ندارن ...یک اسپرم با یک تخمک لقاح میشه بعدا میشه دو تا بچه مشکل بچه های منم از حفتشون بود وگرنه تو غربالگری ها عالی بود همه چیزشون..خود حنینا مشکلی نداشتن حفت خوب تغذیه شون نکرده بود همین...اصلا اصلا نگران این قضیه نشو اگه میدونستم تو اینهمه نگران میشی چیزی نمیگفتم
نه عزیزم شما بگو ببخشید که من همینطوری احساساتمو‌ میگم معذرت این چند روز ضخامت فولیکول عذابم داده که نمیدونم دیگه با چی باید استرس بعدیمو بخورمم
چرا تو تاپیکمون همش ناراحتی شده کاش یکی بیاد خبر خوب بیاره
یاسی جونم..عزیزم خیلی خوشحالم که امیدت زیاده عزیزم...مطمئنم که خدا خودش بهترین ها رو رات میخواد...اایمانت رو ستایش میکنم افرین ابجی جونم همیشه همینجور باش به گفته یاس گل خدا تنها امیدمونه, خودت رو بسپر بهش عزیزم..این روزهای سخت هم با تمام درد و سختیهاش میگذره و روزای پر از خوشبختیت تو راه چون خدا پشتته عزیزم..من روزی که مشکلمونرو فهمیدم گفتم من به ددو ماه نمیکشم اما حالا خودمم باورم نمیشه که این منم وقتی که مادرم برام ناراحت خودم بهش امید میدم و میگم من از سرنوشتم راضیم و خدا کمکم میکنه و بهش میگم همین که سالمیم و خوشبخت برام کافیه بچه هم خدا بزرگه هر وقت خودش بخواد باهر روشی میاد...مطمئنم که میاد