سلام نفس حان ممنون گلم مطمئنم که تو ازمایشای دوران بارداریم آز ایدز نبود ...از دکتر ت هم پرسیدم همون موقع گفت ازمایش میشن ...واقعا شسته شدن اسپرم اثر داره تو عدم انتقال بیماری ها؟؟؟ فک میکنم نمونه شستشو شده بود چون خیلی کم بود و رنگش هم مثل منی نبود و یک مایع شفاف بود موقع ای یو دیدم اره گلم بارداری دو قلویی واقعا سخته ...خیلی سخته همش استرس و نگرانی ...اخرشم که متاسفانه عمر بچه هام به دنیا نبود بازم شکر خدا کاری ازم بر نمیاد حز صبر ثمین حان خیلی سخته خیلی الهی خدا برای هیچ کس نخواد ...ادم اگه راحت حامله بشه دلش خووشه دوباره یکی دیگه ولی ما چی واقعا نمیدونم صلاح خدا چیه منتظر حان ممنون عزیزم واقعیتش برام سخته دوباره برم واسه ای یو ...تا یکسال که بارداری برام ممنوعه بعدم تحمل فشار روانیش برام سخته ..ولی میدونم این یک سال برامون مثل یک عمر میگذره ان شا الله اگه صلاحمونه بهمون بچه بدن اگرم نیست چاره چیه دوباره همین راهو میرم الی حان

خیلی سخته ..خیلی روز بعد عملم که بردنم خونه مامانم خیلی بد بود طوری گریه میکردم که همه تعحب کرده بودن کسی تا حالا منو با اون حال ندیده بود انگار اصلا درد بخیه هامو نمیفهمیدم درد دلم خیلی بیشتر بود اخه موقع گریه شکم تکون میخوره و درد داره ولی واقعا نمیفهمیدم ولی خدا رو شکر الان بهترم چند روز پیش رفتم حرم و از اقا خواستم خودش قلبمو اروم کنه خیلی بهتر شدم گلم مشکلشون ژنتیکی نبود دوقلوهای من یک حفت داشتن و مشکل خونرسانی پیدا کرده بودن به یکی خون کمتر رسیده بود و به یکی بیشتر ان شا الله که هیچ کس چنین چیزی رو تحربه نکنه