2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155946 بازدید | 10472 پست
واسه ایدز و هپاتیت اصلا نگران نباش مطمین باش این نمونه ها کنترل شدن و در ضمن شسته میشن دکتر زنان هم واسه همه خانومایه باردار ازمایش مینویسه تو ماه ٤-٥ اما اگه مطمین نیستی که ازمایش دادی یا نه میتونی بری ازمایش و خودت انجام بدی با گذشت ٧-٨ ماه از ایو مطمین باش مشخصه میشه اما بازم میگم الکی نترس این فکرا همش واسه اتفاق بدی هست که واست افتاده و هیچ مشکلی نداری
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
عزیزم من که بهش فکر میکنم قلبم درد میگیره
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام نفس حان ممنون گلم مطمئنم که تو ازمایشای دوران بارداریم آز ایدز نبود ...از دکتر ت هم پرسیدم همون موقع گفت ازمایش میشن ...واقعا شسته شدن اسپرم اثر داره تو عدم انتقال بیماری ها؟؟؟ فک میکنم نمونه شستشو شده بود چون خیلی کم بود و رنگش هم مثل منی نبود و یک مایع شفاف بود موقع ای یو دیدم اره گلم بارداری دو قلویی واقعا سخته ...خیلی سخته همش استرس و نگرانی ...اخرشم که متاسفانه عمر بچه هام به دنیا نبود بازم شکر خدا کاری ازم بر نمیاد حز صبر ثمین حان خیلی سخته خیلی الهی خدا برای هیچ کس نخواد ...ادم اگه راحت حامله بشه دلش خووشه دوباره یکی دیگه ولی ما چی واقعا نمیدونم صلاح خدا چیه منتظر حان ممنون عزیزم واقعیتش برام سخته دوباره برم واسه ای یو ...تا یکسال که بارداری برام ممنوعه بعدم تحمل فشار روانیش برام سخته ..ولی میدونم این یک سال برامون مثل یک عمر میگذره ان شا الله اگه صلاحمونه بهمون بچه بدن اگرم نیست چاره چیه دوباره همین راهو میرم الی حان خیلی سخته ..خیلی روز بعد عملم که بردنم خونه مامانم خیلی بد بود طوری گریه میکردم که همه تعحب کرده بودن کسی تا حالا منو با اون حال ندیده بود انگار اصلا درد بخیه هامو نمیفهمیدم درد دلم خیلی بیشتر بود اخه موقع گریه شکم تکون میخوره و درد داره ولی واقعا نمیفهمیدم ولی خدا رو شکر الان بهترم چند روز پیش رفتم حرم و از اقا خواستم خودش قلبمو اروم کنه خیلی بهتر شدم گلم مشکلشون ژنتیکی نبود دوقلوهای من یک حفت داشتن و مشکل خونرسانی پیدا کرده بودن به یکی خون کمتر رسیده بود و به یکی بیشتر ان شا الله که هیچ کس چنین چیزی رو تحربه نکنه
روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، … گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد….
گل رز حونم یاس گل حان بچه ها تو شکمم مردن ...دکترم میگفت حتی اگر به دنیا میومدن نمیموندن چون من 30 هفته بودم ولی بچه ها تو سونو 25و27 بودن چی بگم والا از 18 هفته رشدشون دو هفته عقب موندن ولی هر دو با هم بودن و گفتن چون رشد هر دو شون یکیه مشکلی نیست ولی بعدش یکی عقب تر موند دکتر مشهدم میگفت از اول مشکل معلوم بوده دکترای خنگ اینحا نفهمیدن من خودم متوحه شدم ...حرکتشون کم شد اینحا رفتم سونو گفتن حالشون خوب نیست و یکی رشدش بیشتره یکی کمتر یکی تو بدنش اب حمع شده بود یکی کیسش کم اب شده بود ...فرستادنم مشهد رفتم پیش دکتر ت برام سونوی داپلر نوشت اما طفلکیا دووم نیاوردن و وقتی رفتم سونوی داپلر مرده بودن و پول سونوی داپلر و پس دادن و گفتن برو بیمارستان ): اره حوونم 23 سالمه ولی نمیدونم میتونم 1 سال دیگه دووم بیارم یا نه ...صبر میکنم و خودمو میسپارم دست خدا ..هر چی صلاحمونه همون میشه ممنون از راهنماییت همسرم هم میگه مشکلی نیست و سالمیم ..ولی مطمئنم دکترم واسم ازمایش ایدز ننوشته بود
روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، … گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد….
الی حان تو از دکتر ت نپرسیدی درباره ی سلامتی نمونه ها؟؟؟ من ازش دو بار پرسیدم گفت از ازمایشگاه میان و خیالت راحت باشه ...فک کنم خیلی حساس شدم
اخی عزیزم بمیرم واسه دلت،انشااله خدا دلتو اروم میکنه عزیزم انشااله یه سال مثل برقو باد میگذره من از دکتر ک پرسیدم گفت با شستشو احتمال بیماری خیلی میاد پایین بیشتر به خاطر فشار روحی هست که این فکرا رو میکنی مطمین باش مشکلی نیست بازم واسه اطمینان میتونی بری ازمایش واقعا چقدر بعضی از دکترا بی مسیولیتن فقط وقتی سرتون نمیشه در مطباتون رو تخته کنین فقط فکر جیبشونن جون و زندگیه مردم واسشون اهمیتی نداره
یاس گل حان پست بالا رو ویرایش کردم دوباره ببین چی بگم والا نمیدونم واقعا میشده کاری کرد یا نه ولی واقعا کاش دکترا کمی مسئولیت پذیر بشن و نگرانیه ما رو درک کنن
یاسی جونم تو هنوز خیلی جوونی انشااله بازم مامان میشی میدونم خیلی سخته اما سعی کن دوباره بلند شی تو باید دست شوهرتو بگیری و دوباره بسم اله بگی،تو میخوای مامان بشی یاسی جونم وقتی نگاه میکنم به پشت سرم باورم نمیشه این همه سال از زندگیه مشترکم گذشته اونم همش با غصه بچه اما واقعیتش اینه که گذشته تو هم باور کن یه سال مثل باد میگذره دوباره میری دکتر و انشااله دوباره مامان میشی عزیزم
ممنون یاس گل حان بازم فکر میکنم به اینده و به کاری که باید انحام بدم امیدوارم خدا بهترین راه رو حلوی پام بزاره تو بارداریم همیشه برای شماها دعا میکردم امیدوارم خدا به خاطر پاکی فرشته هام دامن همه مون رو سبز کنه
حتما خیلی روزایه پر استرسی داشتی واقعا دو قلو بارداریش خیلی سخته،حتما ورزش کن انشااله زود روبراه میشی اولش خیلی سخته اما چاره چیه فقط همین یه راهو داریم،مخصوصا واسه ما که فقط خدا رو داریم
مرسی انشااله خدا خودش به هممون رحم کنه انشااله به دعایه خیر فرشته هات هم تو مامان بشی هم هم دوستایه گل منتظرمون
اره خیلی واقعا روزای پر استرسی بود هر روزی که میگذشت خدا رو شکر میکردم که یه روز گذشت و بچه هام تو دلمن ولی عمرشون به دنیا نبود نمیدونم از کی میتونم ورزش کنم ...ورزش واقعا حالمو خوب میکنه چند وقت بعد سزارین میتونم ورزش کنم ؟شما میدونید؟
یاسی جونم انشااله مامان میشی ، باور کن میتونی دوباره از نو شروع کنی اخه واقعا مادر شدن ارزششو داره ارزش این همه سختیه راهو قوربونت برم دلت که اروم شد دوباره فکر کن انشااله خدا هم کمکت میکنه
ممنون عزیزم حتما بهش فکر میکنم بازم اره ارزشو داره ..تکوناشون واقعا شیرینه ان شا الله قسمت همه ی منتظرا بشه من حتی اگر دوباره باردار نشم هم دلم خوشه که تحربه کردم