2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155946 بازدید | 10472 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خدایا... وقتی تو از جنس بی نهایتی، پس من چگونه محدود شوم در خود و دنیای خود؟! . من با تو معنا میابم و تو امید می‌بخشی به ناامیدی های این روزهایم؛ و من چنان در این دریای بیکرانِ رحمتت غرق میشوم که تمامِ ناممکن ها برایم ممکن می‌شوند ... و تمام قفلــها کلیــد ... و تمام آشوبــها،آرامش ... . خدایا ... دنیای محدودم را با حضور خودت وسعــت ببخش تا بدانم وقتی پا به پای تو قدم بردارم؛ به آرامشی خواهم رسید که دیگر بی قراری‌ها سهمِ روزهایــم نمی‌شود ... و من می مانم و خدایــی که بودنش حالِ دلم را خوبِ خوب میکند ...🙏🏻 ❤🙏🏻دوست مهربانم
سلام دوستان خوبین؟ امیدوارم همه اتون خوب و خوش باشین دوستان برای من اتفاق بدی افتاد....من بچه هامو از دست دادم دقیقا 7 ماهو دو روزشون بود دخترام که خدا نخواست پیشم بمونن و بردشون پیش خودش شبی که رفتم سونو و دکتر گفت دخترام تو دلم مردن شکستن شوهرمو دیدم هیچ وقت با این حال ندیده بودمش خیلی بد بود بچه ها هر دو مون داغون شدیم ...لطفا برای ارامشمون دعا کنید ما هر چی فکر کردیم دیدیم بدون بچه نمیتونیم ...قبلا برای فرزند خوانده اقدام کرده بودیم و دوباره رفتیم شیرخوارگاه و چون شیر دارم میخوایم یدونه بگیریم و بزرگش کنیم ....دیگه توان طی این مراحل رو ندارم فقط تنها چیزی که اذیتم میکنه اینه که میترسم خدایی نکرده اسپرم الوده وارد بدنم شده باشه و اون طفل معصوم هم مریض بشه ...شما فقط میتونید کمکم کنید خواهشن بهم بگین که ایدز ندارم دیوانه شدم باور کنین میترسم برم ازمایش بدم از طرفی هم نگران اون بچه ای هستم که ممکن بهم بدن
روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، … گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد….
ضمنا عزیزم آزمایش اچ آی وی یکی از آزمابش های رونین هست که همه متخصصین زنان اونو مینویسن. به احتمال زیاد شما هم این مدت آزمایششو انجام دادین و جای نگرانی نیست. حالا هم اگه خیلی میترسی میتونی برب دکتر و بگی که بچه هاتو از دست دادی و عمل شدی و تضطراب داری حین عمل لیماری بهت منتقل شده باسه و آزمایش ایدز و هپاتیت را برات بنویسه. اما نگران نباش چون احتمال انتقال بسیار پایینه و حتی کسانی که تیدز دازن برای جلوگیری از انتقال موقع بچه دار شدن میرن سراغ آی یو آی و آی وی اف چون اسی ها شسته میشن. ضمن اینکه اون دکتر هم حواسش هست و از هر کسی بوون
هر کسب بدون تست سلامت اس نمیگیره. خدا را شکر که به فکر آوردن نی نی هستین و فکر میکنم با وجود شیر کارتون خیلی راحت تره. اما ایشالا حالتون که بهتر شد و خودتم سلامت جسمیتو بدست آوردی بازم امتحان کن و دست از تلاش نکش. حاملگی بیش از یک قلو همبشه همراخ با ریسکه و دلیل نمیشه که بازم تین سختی ها را بخوای بکشی. بهترین ها را برات از خدای بزرگ میخوام گلم
یاسی عزیزم خیلی ناراحت شدم,.انشالا خدا خودش مرحم قلب شکستتون باشه..عزیز دلم اینا همش حکمت خداست و نا امید نشو عزیزم..تو جوونی بزار یکم که اروم شدی یه یا علی بگین و دوباره شروع کنین...بنظر من گرفتن بچه خیلی کار خوبیه,من اگه شرایطشو داشتم حتما اینکار رو میکردم ولی من بخاطر تنگی روابط خانوادگیمون اصلا نمیتونم ........انشالا که خدا بهترین ها رو برات بخواد خواهرم
یا خدااا یاسی جوونن بمیررم برات اخخ چی کشیدی من کلی شوکه شدم کاش جنین هاتو واسه از ژنتیک میدادی خدای نکرده مشکل ژنتیکی نداشته باشن وای خدا نمیدونم چی بگم
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
ای وای یاسی جونم،اخه چطوری این اتفاق افتاد بچه هفت ماهه رو که میتونن نگه دارن یعنی متوجه نشده بودی؟؟ بمیرم واسه دلت یاسی جونم پذیرفتن سرپرستی دل بزرگی میخواد اگه تصمیمت اینه انجامش بده انشااله یکمی که بزرگ شد و دلتم اروم شد میری دنبال بچه و دوباره اقدام میکنی تو هنوز سنی نداری الان تو شرایط بدی هستی یکم دیگه که بهتر شدی یه تصمیم خوب بگیر انشااله بازم مامان میشی عزیزم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
خدااااا جوونن مواظب دل هامون باش ترک خورده ست و‌ امید داره که نشکنه نزار با تلنگر بشکنه خدااااااا
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹