الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
عزیرم واسه اینکه دو روز دیگه بچه یا اطرافیان نگن پس چرا گروه خون بچه به متمان باباش نمیخوره. لزومن گروه خونی شبیه نمیشه. گاهی اصلا نباید شبیه بشه فقط بتید بهشون تز نظر علمی بخوره. ضمن اینکه نمونه باید همون زمان گرفته بشه نه اینکه شما تو منزل یا هتل یا هر جای دیگه نمونه بگیرید و تا خودتون را برسونید مطب و نوبتتون لشه احتمال داره همه اسپرما ضعیف بشن.
نفس جان میشه بگید شما با ای یوای باردار شدین یا ای وی اف ?و آیا خودتون سالم بودین یعنی تنبلی تخمدان نداشتین??با قرص کلومیفنیا لتروزول اقدام داشتین یا با اآمپولهای هاش ام جی???
آرام جون بهت تبریک می گم که همچین روح بزرگواری داری که داری به دوستت که از خون تو نیست کمک می کنی عزیزم امیدوارم از این آزمایش سربلند بیرون بیای . دوستای عزیز به نظرتون بهتر نیست به جای اینکه نظری بدین فقط به سوالاتش جواب بدین و راهنماییش کنیم بدون اینکه اعمال نظر کنید
ما از نظر خیلیها شاید احمق بی دین و... باشیم خودمون میدونیم داریم چیکار میکنیم باچه عواقبی به قیمتی ،اما میکنیم .حالا که یک نفر پیدا شده که از کنار درد یکی دیگه راحت رد نمیشه و فقط به سر تکون دادن و آه کشیدن اکتفا نمی کنه و داره عمل می کنه باحرفای خودمون اون آدم پشیمون و دل سرد نکنیم خودمون جای دوستش بزاریم که الان چشم امیدش به این قضیه است پس اگه این دوستمون پشیمون شه به خاطر یک حرف ما که از روی احساسات معلوم نیست چه عواقبی داره فقط باید راهنماییش کنیم که دچار مشکل قانونی نشه
ما چند صفحه پیش قبطه خارجی ها رو میخوریم که چقدر روشن فکرن اما مطمئنم اگه خودمون این مشکل نداشتیم انگشت اتهاممون خیلی راحت به سمت آدما دراز میشد از خودمون شروع کنیم عوض شدن جامعه مون که خودمون بخشی از جامعه ای هستیم .آرام جان روح بزرگتو ستایش میکنم و امیدوارم که جواب این از خودگذشتگیتو توزندگیت بگیری وزندگی به آرامی و آسایش اسم مستعارت داشته باشی دوستان ما برای وصل کردن آمدیم نه برای فصل کردن آمدیم تو برای وصل کردن آمدی یا برای فصل کردن آمدی تا توانی پا منه اندر فراق
آرام جون من با آی وی اف باردار شدم و خودم مشکلی نداشتم. در واقع دکتر میگفت شما دوتا دقیقا نقطه مقابل هم هستید. همسر بدترین مشکل و من بهترین شرایط. اما خوب مهم نتیجشه که ما رو به اینجا کشوند و خواست خدا این بود که اینجوری بچه دار بشیم. عزیزم من با آمپولهای گونال تحریک تخمکگذاری شدم. راجع به تایمی هم که واسه رساندن اسی به آزمایشگاهشون وقت دارید فکر کنم 45 دقیقه باشه چون تو آزمایش اسپرم هم همین تایم باید رعایت بشه وگرنه تو جواب آزمایش اثر منفی میگذاره. مشکل اینه که شما نمیخواید برخورد صورت بگیره تو مطب. وگرنه دکتر که نمیاد چک کنه که کی بود رفت تو دستشویی و اس داد. ضمن اینکه افرلد کمی مشکل ما را دارند و دکتر شک نمیکنه. فقط برای خودتون انجام هماهنگی ها سخته. ایشالا هرچه که خیره براشون پیش بیاد.خودتونم صاحب فرزندان ساام و صالح و زیبا بشید
خانم رز بهتر نیست انقدر زود جبهه نگیرید ؟؟؟؟؟؟ اگر ما حرفی میزنیم اینطور نیست که بخایم یک نفر رو از این کار پشیمون کنیم بلکه داریم یک سری مسایلی رو بهش میگیم که شاید به اونا فکر نکرده باشه وفقط قصد راهنمایی و کمک کردنه. و مثل ارام خانم که به همه چیزش با منطق و درایت فکر کرده و بررسی خب دیگه پشیمون نمیشه و سنجیده داره عمل میکنه این تاپیک برای اینه که همه چی گفته بشه در هر موردی که فکر میکنیم در اینده ممکنه پیش بیاد فکر بشه اگر اینطور باشه که کسی جرات حرف زدن نداشته باشه چون سریع بهش انگ بی فرهنگی میزنید که بهتره همین الان تعطیلش کرد ....... بهتره از این به بعد روی توهین هاتون بیشتر فکر کنید
عزیزم رز جونم خیلی لطف داری نسبت بهم فدات شم گلم، بخدا اصلا دوس ندارم بخاطره من تو این گروه دلخوری پیش بیاد هانی جان آره هشدارها هم بهم کمک کرد ممنونم ،توروخدا دوستان شما باهم همدردین دوس ندارم با سوالی که مطرح کردم بینتون اختلاف بیوفته اینجوری من باعثش شدم و خیلی ناراحت کننده میشه برام ،عزیزم هانی جونم فکر نمیکن م که رز خانم قصد تو هین داشت گلم
مرسی نفس جانم دوسته من سالمه و میخاد آی یو آی کنه فکر کنم با همون کلومیفن هم میتونه دوسه تا فولیکول بالغ داشته باشه آخه بدون دارو سونو رفت فولیکول بالغ به اندازه بیست میلی داشت
اول جواب عسل کوچولو رو بدم که کم طاقته عزیزم بچه شما میتونه گروه خونیش o و b بشه هم مثبت هم منفی یعنی از کسایی که گروه خونیه o وb دارن میتونین اهدا بگیرین اما از کسایی که گروه خونیه ab وa بهتره که نگیرین به خاطر اینکه احتمال a و ab شدن گروه خونی هست که به شما نمیخوره با اینکه از مهمترین معیارا واسه اهدا گرفتن گروه خونی هستش اما تا جایی که میتونین سعی کنین بهش فکر نکنین مادر شدن خیلی مهمتره نهایتش میشه گفت تخمک اهدایی بوده
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...