2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155938 بازدید | 10472 پست
آرام جان راستش همه ما با دکترانون هماهنگ کرده بودیم. و همه نهایت سعیمون این بوده که کمترین برخوردو حتی با واسطه داشته باشیم تا بعد6ا خدای ناکرده برامون دردسر نشه. واسطه را هم پزشک معرفی کرده. من خودم آزمایشای ژنتبک را از اهدا کننده نخواستم و معمولا هم انجام نمیدن و فقط همون آزمایشای سلامت انجام میشه اما از طرف دیگه غربالگری ها را کامل انجام دادم. البته گروه خون را هم تطابق دادم
یلدا جون چون د کتر خانم انجام نمیده تو اصفهان و دوتا دکتر آقا هستن ودوسته من دلش نمیخاد به هیچ عنوان جلو دکتر مرد ای یوای بشه منم دوستشم و یه جورایی واسطش هم هستم بخاطره همین در جریانم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ومن فقط قصد کمک به اون دوستمو دارم وقتی که آزمایش اسپرم شوهرش صفر شد و بعد عمل بیضه شوهرش فهمید اصلا نطفه نداره خواستم فقط کمکش کنم از نا امیدی درش بیارم اصلا هم جز این نیت،نیتی دیگه ندارم،از اونجایی که دوتا دکتر آقا هستن که خودشونم اس اهدایی دارن دوسته من براش مهمه صاحب اسپرم رو بشناسه و خصوصیاتشو بدونه و میگه اصلا از کسی که شغلش فروش اسپرمه به هیچ عنوان نمیخام اسپرم بگیرم بخاطره عقاید خودش ،و انگاری هم مرجع تقلیدش هم به شرطی اسپرم اهدایی رو مجاز دونسته که دکترش باید محرم باشه بخاطر همین اصرار داره که دکترش خانم باشه
آرام جان دوستت بایداین رهم درنظربگیره که خدایی نکرده فرداروزی ارتباطش باشوهرش به هم بریزه وشوهرش ادعاکنه که زنش بامرد دیگه ای ذر ارتباط بوده واین بچه از من نیست و هزارتامساله اینجوری... پس به نظرمن راه قانونی بهترین چیزه ومدرک داره برحفظ آبروش

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

وای آرام جان توچه دلی داری!!! به هیچ وجه اگه اهداکننده اسپرم شوهر خودت هست این کار ر نکن.فردا روز ر هم درنظربگیرها...

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یلدا جان ویتامین دی در لانه گزینی نقش خیلی مهمی داره نمیدونم چرا دکترت گفته شما نمیخاید.دکتر من اینطور بهم گفت و اونباری که مصرف کردم مثبت شدم حالا تاثیرش چقدر بوده نمیدونم.حالا خوردنش که ضرر نداره از 1 ماه قبل هفته ای 1 دونه بخور. ارام جون دوستت بهتره که گروه خونی رو تطابق بده تا مثل ما از اینده ترسی نداشته باشه. ی چیز دیگه من درست متوجه نشدم که اهداکننده شوهر شماست یا نه؟؟؟؟اگر شوهرته که نظر منم اینه که کارت اشتباست چون تو با دوستت همیشه در تماسید همدیگرو میبینید حتی شوهرت اونو میبینه فکر اینده رو بکن هر احتمالی رو بده.جوری نباشه که فردا به خاطر ثواب کردنت کباب بشی
عزیزم دوسته من دوره از ما مثلا ما خوزستان واون اصفهان وشوهرمو اصلا ندیده موقع اهدا هم قصد دارم اسپرمو بهش بدم بدون اینکه شوهرم اونو ببینه یا اینکه اون شوهرمو ببینه فقط عکس شوهرمو دیده و آدم مطمئنیه
منظورم ازشناخت طرف اینکه بدونه طرف نمازخونه یا اینکه عصبی نیست و این حرفا که از من پرسیده راجبه این مسائل شوهرم هم به هیچ عنوان دوستمو ندیده حتی عکسشو فامیلشم نمیدونه من ازش خواستم قبول کرد میریم اصفهانم من میرم نمونه رو تحویل به دوستم میدم همین