الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
یلدا جون ببخشید ... از روز پنجم پریودی که شروع میکنی به خوردن قرص اچ دی. 40 روز بعد برات انتقال میده. الان فقط یه دونه آمپول داد... البته به من 3 تا هم آمپول ویتامین دی داد که هفته ای یک بار باید بزنم. ویتامین دی من پایین بود قرص اسید فولیکم میده. چون من با خوردن اچ دی و همچنین اسید فولیک،حالت تهوع شدید بهم دست میده بهم گفت اسید فولیکو الان نخور. وقتی اچ دی تموم شد بخورم. وقتی اچ دی تموم شد و پری اومد. روز سوم باید برم سونو و فکر کنم چند تا آمپول هورمونی بهم بده...
عزیزم خوبی دکتر ط اینه که جنین فریز شده داره و نمیخواد دنبال اهداکننده بگردی جنینهاییم که انتقال میده برای بیمارای خودشه که فقط و فقط خواستن جنس جنین رو تعیین کنن و مشکل دیگه ای نداشتن. از جنین های بیمارستان استفاده نمیکنه پدر و مادر جنین از لحاظ بیماریهای عفونی و دیابت هم مشکلی ندارن
محیط بیمارستانو که میدونی... دونفر دونفر ویزیت میشدیم و یک ماما هم که تو اتاق بود. سونو باید میرفتیم بیرون بیمارستان اما مطب دکتر ط خودشه. هیچ کسو نمیفرسته داخل. منشی نمیاد سونو خودش انجام میده. حالا محیط بیمارستان آبان چطوریه. نمیدونم. ان شا الله رسیدگیشون خوب باشه