2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
الی   جان  یادمه توی مست های بالاتر اشاره کردین که مشکل شما ژنتیکی هست . خواستم بگم عزیزم ...

خداروشکر که نتیجه گرفتید عزیزم خدا نگهدار دخترت باشه ممنون که اومدی به ما امید دادی میشه از شباهت دخترت بگی برامون تا حالا کسی گفته شبیه خودتون نیست منم خیلی استرس دارم موندیم بین اس و جنین کدومو انتخاب کنیم

عزیزم چقد سختی کشیدی بازم الهی شکر که خدا جواب صبرت رو داده چقد حرفات برا ما که اول راهیم امیدوارکن ...

خیلی ممنون عزیزم

انشالله که همه منتظرها دامنشون زودتر سبز بشه 

مطمئن باشین که همتون یه روزی طعم شیرین مادر شدن و میچشید فقط فقط هیچ وقت نا امید نشین و به تلاشتون ادامه بدین. یادمه اون موقع ها که هر چقدر تلاش میکردم و به نتیجه نمیرسیدم همیشه فکر میکردم دیگه آرزوی مادر شدن و با خودم به اون دنیا میبرم الان که گاها یادم میوفته خندم میگیره.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر که نتیجه گرفتید عزیزم خدا نگهدار دخترت باشه ممنون که اومدی به ما امید دادی میشه از شباهت دخ ...

ممنون عزیزم 

ببینین وقتی خدا راهی و چیزی و برامون صلاح میدونه خودش فکر بعدش وهمه چیزش و میکنه 

من انقدر سختی کشیده بودم که فقط میگفتم بچه دار بشم اصلا قیافه اینا مهم نیس برام 

میگم که خدا وقتی خدا بخواد نمیزاره مو لای درزش بره 

بعد اینکه دخترم دنیا اومد باور کنین آدم کلا همه ی سختی ها و همه اتفاق های پشت سرش دیگه از یادش میره 

باور کنین اصلا روزها یهجوری میگذره که اصلا یادت نمیوفته که بچه از خودتون نیست و همیشه فکر میکنین از خودتونه

قیافه رو هم مطمئن باشید بچه ای رو خدا بهتون نمیده که کلا با خودتون خیلی متفاوت باشه. مطمئن باشید بقول نفس کسی رو توی فامیل دو طرف پیدا میکنن که بهش شباهت بدن . حتی دختر من و به خواهر شوهرم شباهت میدن 😉😀 اصلا نگران بعدش نباشید خدا هوامون و داره 

فقط به فکر اون لحظه های شیرین مادرانگی رو که خواهید چشید باشید 

ممنون عزیزم  ببینین وقتی خدا راهی و چیزی و برامون صلاح میدونه خودش فکر بعدش وهمه چیزش و میکنه& ...

خداخیرت بده عزیزم که جوابمون رو دادی

خدا دخترگلت رو برات حفظ کنه و همیشه کنار هم شاد و سلامت باشین😚

بازم بیا سر بزن از تجربیاتت بهمون بگو و اینکه چه اشتباهاتی رو تو این راه نباید انجام بدیم

ممنونم عزیزم .خداروشکر منم مامان شدم والان بچه م سه ونیم ساله س ..انشاالله سبز شدن دامن همه منتظرا..

چه عالی انشاالله که نی نی نازتون همیشه زیر سایتون شاد و سلامت  تندرست باشه

سلام به همه ی دوستان جدید و قدیمی  منم از بچه های خیلی قدیمی اینجا هستم با اسم مهربان بودم اون ...

ای جانم مهربان جانم 🥰🥰🥰🥰 خوبی دخملیت رو هر روز ببوس از طرف من 

خوب من که در جریان کارای من بودید کلا با افسردگی و تنها و اینکه همسرم ناراحت نباشه ووو از از این فازها می رفتم جلو اینقدر تنها رفتم که دیدم عهههه نمی تونم برم جلو هیچ گیر کردم اصلا یه وضعی 

الان دارم می نویسم 

خیلی چیزها عوض شده 

گاهی وقتا آدم ها باید به خودشونم فرصت بدن 

خوب من یه تنه می خواستم همه خوشحال باشن و منم مادر بشم و کسی بو نبره 

حالا که همه بو بردن اما من چیزی رو از دست ندادم به نظرم 

الان مهم اینه برام شوهرم خوب فکراشو کرده انتخابشم کرده کاملا به انتخاب من گذاشته و واقعا بچه میخواد اسمش هم انتخاب کرده 😅

منم خدا بخواد کمی اوضاع کرونا بهتر بشه و راه ها باز بشه شروع می کنم به امید خدا اما اصلا از دکتر ها و هزینه های الان خبر ندارم الان کدووم دکتر انجام میده چطوریاس کلا باید از اول شروع کنم دیکه راه سخته اما نشون داده غیر ممکن هم نیست توکل بر خودش نی سپارمی بهش صلاح دونست بهمون یه فندق بده نشد راضیم به رضاش 

دخترا اصلا غصه الکی نخورید چیزی که شده راه حل دارید حالا که شوهراتون همراهیتون میکنن نامه دادگاهتون بگیرید برید جلو قیافه و که به کرات ثابت شده که کاملا دو شخص غریبه که دایم پیش هم باشن قیافه شون شبیه هم میشه حتما اینجا هم قانون طبیعت به کمکتون میاد 

با انرژی برید جلو تلاش تون رو بکنید و از زندگی لذت ببرید تا دیر نشده حتییییی تو این مسیر سخت مادرانگییی 

همیشه شرایط برا همه یکسان نیست 

ولی باور دارم 

اگر در تقدیر ما باشه 

به موقعش میاد ....

عشق منید دخترااا😍😍😍

ای جانم مهربان جانم 🥰🥰🥰🥰 خوبی دخملیت رو هر روز ببوس از طرف من  خوب من که در جریان کارای من ...

جووون دلم ماشاالله به روحیت😍😍😍معلومه سرد و گرم زندگی و سختیاش رو کشیدی و باهاشون کنار اومدی 

همین حالا که ما داریم تلاش میکنیم و صبر داریم یه فرشته ایم پیش خدا