2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ای جانم مهربان جانم 🥰🥰🥰🥰 خوبی دخملیت رو هر روز ببوس از طرف من  خوب من که در جریان کارای من ...

قربونت برم الی جونم 😘

اره یادمه توی تلگرام اومدی گفتی البته من الان دیگه گروه تلگرام و ندارم نمیدونم الانم وجود داره یا نه

حتی یبار هم یادمه وهیچ وقت هم یادم نمیره اون موقع یه بار رفتم پیش دکتر نعمت الهی با جلسه اول حرفی بهم گفت که چقدر بدم اومد برگشتم توی دلم گفتم خدایا ما یعنی انقدر درمونده و بیچاره شدیم که یه دکتر ببین چی بهمون پیشنهاد میده بعدا شما هم اومدی گفتی پیش این دکتر رفتین فکر کنم.دیگه اون روز من کاملا قیده   ای یو ای و زدم رفتم دنبال جنین و غیره...

خلاصه الی جونم خیلی خیلی خوشحال شدم که دوباره تصمیم گرفتین این راه ودرمان و شروع کنین 

دعا میکنم که خدا بهت دو تا دختر دوقلو ناز و مهربون مثل خودت بده.  عاشق این روحیه و انرژیت هستم همیشه حتی توی ناامیدی هم به همه بچه ها امید و انرژی میدادی

توی این مسیر روحیه و انرژی از همه مهمتره

یادمه یکی از خانم های اینجا اسمش یادم رفته میگفت بار ۱۸    ۱۹  ای یو ای جواب گرفت نی نی دار شد 

پس نباید ناامید شد درسته راه سختی هست ولی مطمئنا خدا بی جواب نمیزاره 

من ساکن تهران نیستم ولی تهران درمان و انجام دادم . 

اگه تصمیمتون جنین باشه میتونم راهنمایی کنم . 

فقط بجه ها با هر روشی و درمانی خواستین برین جلو حتما و حتما نامه دادگاه بگیرین 

انشالله خبر نی نی دار شدن تک تک خانم ها

بله مثل اینکه مطب رو بستن....و معلوم نیست اصلا باز میشه یا نه

بهتر که بستن معلوم نیست این وسط این جور ادما چطور از اب گل آلود ماهی میگیرن 

حالا یه چیز بگم من که دوباره اومدم دوباره تو این راه اسمش رو که شنیدم برام جالب بود با خودم میگفتم اگر مشکل غیر ژنتیکی باشه شاید درمان داشته  باشه اما برای امثال ما که ژنتیکه محال می دونستم چون ژنتیک چیزی نیست که با طب سوزنی درست بشه و انقدر در مورد کلاه بردار هایی اینجوری شنیدم و این چیزا باور نداشتمش

خلاصه گروه تلگرامی که بچه خودشون تشکیل داده بودن رو پیدا کردم یه مدت چتاشون رو خوندم و چیزهای که به چرندیات بیشتر شبیه بود رسیدم گاهی نظر کرده و از این حرفا ....به صفحه اینستاش رفتم عکسش رو دیدم به هر حال ادم دو تا ادم تو زندگیش دیده حسم میگفت این قیافه کلاه برداره تا اینکه یکی از بچه ها اینجا از تجربه نزدیکش گفت 

خلاصه اینکه خیلی دقت کنید تو این اوضاع مملکت و مشکلات و هر دبیل بودن هر جای و هر کسی رو انتخاب نکنید 

یکی از بچههای اونجا میگفت ۳۰ میلیون خرج کرده باردارم شده بود اما خدایی با چه وضعی با چه اطمینانی....خودمون گول نزنیم شبیه این هم تو دکترای ای یو ا اصفهان هم دیده شده بود حالا خودتون میدونید ۳۰ میلیون اینجوری یا با اطمنیان و قانونی 

قربونت برم الی جونم 😘 اره یادمه توی تلگرام اومدی گفتی البته من الان دیگه گروه تلگرام و ندارم نمیدو ...

😊😇فدا مدا 

گروه تلگرام که ندارم من 🤭🤭🤭

ولی خدا لعنت کنه نعمت الهی رو یک دکتر اشغال به تمام و کثیف یعنی کلاهتون اون دور بر افتاد اصلا سمتش نرید غیر از حرف های مزخرفی که می گفت با اصرار می خواست عفونت نداشته ام رو فریز کنه و امکان نازایی برای همیشه برام درست کنه 

اینقدر این زن کثیف و عوضیه حد نداره 

برای همین میگم دقت کنید 

بهتر که بستن معلوم نیست این وسط این جور ادما چطور از اب گل آلود ماهی میگیرن  حالا یه چیز بگم م ...

واقعا درست گفتی عزیزم اوایل که این دکترو شنیدم چقد ناراحت بودم که چرا زودتر نفهمیدمو رفتم دنبال اس ولی الان خداروشکر میکنم که بچمو دارم خدا لعنتشون کنه که امثال مارو بازی میدن 

😊😇فدا مدا  گروه تلگرام که ندارم من 🤭🤭🤭 ولی خدا لعنت کنه نعمت الهی رو یک دکتر اشغال به تم ...

اره بابا این نعمت الهی نرسیده سریع معاینه ام کردو گفت بیا بیا سریع نمیدونم میگفت منجمد کنم یا‌ذوب کنم عفونت و زخم داری  وگرنه باردار نمیشی 

بعدا دیدم برا همه اینو میگه بعدش میگف کار اصلی من پرده دوختن دختراست بدبخت بیچاره

خلاصه خیلی حواستون باشه الان دکتر درستکار و دلسوز کم‌پیدا میشه

اره بابا این نعمت الهی نرسیده سریع معاینه ام کردو گفت بیا بیا سریع نمیدونم میگفت منجمد کنم یا‌ذوب کن ...

دقیقا 

کلاشه

خیلی ریلکس جلوی شوهرم می گفت تو چرا دوست پسر نگرفتی و چرندیات اقا کارد میزدی خون شوهرم در نمی اومد خیلی اقایی کرد پر پرش نکرد من خودم که بخودم یه سره فحش می دادم که چرا اوردمش اینجا یکی نمیگه زن حسابی اگه کسی این کاره بود نمی اومد مطب که ...یعنی تا خود خونه گریه کردم تو ماشین یهو شوهرم ترکید اصلا خیلی وضع بدی بود میگفت طلاقت میدم برو مادر بشو ولی دیگه نمیام همون جا کلا رفتار شوهرم عوض شد سر دکتر  و بچه دار شدن

و کلی مشکل برام درست کرد این کلاش 

بازم خدا رو شکر 

تمومدشد اون روزا 

دقیقا  کلاشه خیلی ریلکس جلوی شوهرم می گفت تو چرا دوست پسر نگرفتی و چرندیات اقا کارد میزدی خون ...

مثلا دکتره ما خودمون کم نمیسوزیم با دردمون نمکم میپاشه رو زخم واقعا که بعضیا حرف زدن در مورد این مسائل واسشون انگار مسخره بازیه هر حرفی بخوان میزنن فک نمیکنن  با حرفشون دل ما چقد میگیره اگه تصمیم دارین از این راه بچه دار شین حتما برین یه مرکز معتبر و مراحل قانونیشو طی کنین عزیزا