2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
دقیقا  کلاشه خیلی ریلکس جلوی شوهرم می گفت تو چرا دوست پسر نگرفتی و چرندیات اقا کارد میزدی خون ...

من خداروشکر اون روز شوهرم نبود و تنها رفتم به من هم از دوست پسر  اینا گفت شانس آوردم شوهرم نبود وگرنه پامیشد با دکتر دعوا میکرد

خانم ها تو رو خدا برای درمان فقط به مراکز معتبر برین کاراتون و قانونی انجام بدین مطب های شخصی هزار جور کار نادرست میکنن

راستی الی جان‌از نازلو خبری داری ؟  اون موقع که تلگرام برای خانم های امید زندگی درست کردین اونجا نازلو هم تصمیم داشت اون مرکزی که من میرفتم اونم بره برای  ادامه درمان و داشت کارای نامه دادگاهش رو  انجام میداد که بره برای انتقال جنین 

که  دیگه من باردار شدم و اینترنت و جمع کردیم و دیگه خبری ازش ندارم  انشالله که تا الان مامان شده باشه .

من خداروشکر اون روز شوهرم نبود و تنها رفتم به من هم از دوست پسر  اینا گفت شانس آوردم شوهرم نبود ...

نه عشقم خبری از بچه ها ندارم من هم زمان با گروه تلگرام با اتفاقای که برام افتاد کلا گذاشتم کنار و متاسفانه از بچه های قدیم خبری ندارم ان شالله تا الان مادر شده و زندگی خوبی داره و اگه یه روز اومد اینجا سر زد بهمون از خودش خبر بده 😊😊😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثلا دکتره ما خودمون کم نمیسوزیم با دردمون نمکم میپاشه رو زخم واقعا که بعضیا حرف زدن در مو ...

بله بعضیا واقعا جیگر آدمو میسوزنن انگار ما خودمون خواستیم این سرنوشتو😔 عزیزم ماهم داریم شروع میکنیم اونم از راه قانونی و معتبر واسم دعا کنید به آرزوم برسم ممنون که بفکر ما هستینو میاین اینجا اطلاعات میدید 

لینک گروه تلگرام که بتونیم از تجربیات هم استفاده کنیم @azoosperm 

عزیزم من با اجازت ترجیح میدم همینجا باشم به چند دلیل  و تجربه ای که داشتم گروه تلگرامی خیلی زود شلوغ میشه و چت ها و خلاصه محتوای روزمرگی  زیادی رد و بدل میشه که شاید کمکی به هم نوع مثل ما نشه و همچنین به هر دلیلی ممکنه گروه از بین بره و دسترسی نداشته باشیم به مطالب مفید و راه های درمان چه برای خودمون و چه دوستای که بعد ما وارد میشن 

و دچار سرگردمی میشن که از کجا شروع کن و این وسط یکسری واسطه های و کلاه بردارهای از خدا بی خبر واسه بازار گرمی میاین تو گروه و بقیه مسایل ...

خلاصه من همینجا هستم فدا مدا دوستان امید زندگی ۲🤩🥰😍😍

سلام خوبین ...دوستان ی سوال مگه جنین فریزشدهامون تاریخ انقضا داره ؟؟؟..من اصلا از وضع واوضاع جنینام ...

سلام .آره خانمی پولی که میدید برای فریز  تاریخش یکساله ست و هر سال باید شارژ  بشه  ..یا هم موفع انتقال جنین هزینه چند سال فریز رو میگیرن 

عزیزم من با اجازت ترجیح میدم همینجا باشم به چند دلیل  و تجربه ای که داشتم گروه تلگرامی خیلی زود ...

الی جان 

منظورتون از نعمت الهی  فاطمه نعمت الهی یه ؟؟؟ 

یکسری یکی از فامیل های همسرم کارت ویزیتش  رو داد گفته هر کی رفته پیشش باردار شده بیا برو بخدا خیلی دکتر خوبیه .. اون که مشکل ناباروری مارو نمیدونست    ...خیلی اصرار میکرد ولی طبق معمول من مقاومت کردم 

سلام .آره خانمی پولی که میدید برای فریز  تاریخش یکساله ست و هر سال باید شارژ  بشه  .. ...

سلام .بماموقع فریز ک چیزی نگفتن ک چندساله س ..فقط ی کارت دادن ک مشخصات وتعداد جنیناست ..سال۹۵ ازمن ۵۰۰ هزینه فریز گرفتن وتابحال زنگ هم نزدن ..دوستانی ک بیمارستان مهر انتقال جنین فریزشده داشتن ب دادم من برسن ..کسی شمار بخش ای وی اف رو داره ؟؟

عذر میخوام برای جنین کجا اقدام میکنید؟؟و یه سوال میشه جنسیت جنین رو خود شخص انتخاب کنه

هنوز تصمیمی نگرفتم اولین قدم نامه دادگاه هست که باید برم دنبالش 

الان نامه دادگاه رو کجا میشه گرفت من نامه دکتر دارم برای معرفی به دادگاه باید برم تهران ؟؟

برای جنسیت بله میشه ولی خدایی چه فرقی میکنه هدیه خدا چی باشه سالم باشن و عاقبت به خیر چی بهتر از این 😊😇