سلام به همه ی دوستان جدید و قدیمی
منم از بچه های خیلی قدیمی اینجا هستم با اسم مهربان بودم اون زمان که البته اکثرا خاموش بودم الان نتونستم با اون اسم بیام این درس کردم و اومدم از زمان الی و فاطیما و موز و نفس و نازلو ..... بعضی هم که اسم ها یا عوض شدن یا من الان یادم نمیاد . امروز بعد ۲ سال اومدم فقط ۱۵ صفحه اخرو تونستم بخونم خداردشکر خیلی ها مامان شدن حتی چند نفر هم برای دومی اقدام کردن مثل نفس انشالله که دختر دومش تا الان بغل کردن و بقیه هم چه قدیمی ها من جمله الی و فاطیما غیره و چه جدیدا همه دامنشون زودترسبز شه طعم مادرانگی و بچشن
بچه ها فقط هیچ گاه امیدتون رو از دست ندین مطمئنا یه روزی همه اینا براتون خاطره میشه
میدونم راه خیلی سختیه من خودم تک تک این مراحل سخت و با چه مشکلاتی گذروندم وبعد از ۱۰ سال تلاش با چند باز ای یو ای و چند بار ای وی اف ۴ بار حاملگی که سقط شد بلاخره باهفتمین انتقال جنین باردار شدم اللن دخترم ۲سالشو تموم کرده. مشکل شوهر منم ژنتیکی بود
من هم با ۴ بار ای یو ای منفی بلاخره تصمیم گرفتیم جنین اهدایی بگیریم که اونم با هفتمین انتقال برامون مثبت شد
و این ها فقط یک قسمنی از مشکلات این راه که طی کردیم بودو گفتم
خواستم بگم تک تکتون رو درک میکنم فقط امیدتون و از دست ندین به راهتون ادامه بدین . شکی نیست که یه روزی که نی تی تون رو بغل گرفتین این روزها براتون خاطره میشه. به امید مامان شدن همه منتظرها