2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
قربونت دلت برم عزیزم باور کنید خدا هوای مارو خیلی داره منم الان بچه دارم از اس اهدایی حالتونو درک می ...

خب عزیزم شما تخمک از خودتون بوده که بچت شبیه خودت شده ولی ما چی که کلا جنین اهدایی میخوایم بگیریم خیلی دلم فکره

تو این مرکزی که ما میریم اصلا اس اهدایی مجوز نمیدن و فقط جنین اهدایی هست

بار اول گرفت?کلا استراحت کردی?میشه یه توضیحی برا ما بدی که اول راهیم

قربونت دلت برم عزیزم باور کنید خدا هوای مارو خیلی داره منم الان بچه دارم از اس اهدایی حالتونو درک می ...

فدات شم عزیزم ممنون که هستی ماهم اهدایی میخوایم میشه بگی کجا رفتی چه کارا کردی 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب عزیزم شما تخمک از خودتون بوده که بچت شبیه خودت شده ولی ما چی که کلا جنین اهدایی میخوایم بگیریم خی ...

عزیزم حتما شما خودتون اس نمیخواید وگرنه هستن مرکزایی که انجام بدن من بار دوم گرفت بار اول اشتباه از خودم بود چون هایپر شده بودم نباید چند ماه انتقال میدادم که عجله کردم به حرف دکتر گوش نکردم  دو هفته بعد انتقالو بیشتر دراز کشیده بودم واسه دستشویی و غذا بلند میشدم روزی دو لیوانم نشاسته میخوردم

فدات شم عزیزم ممنون که هستی ماهم اهدایی میخوایم میشه بگی کجا رفتی چه کارا کردی 

عزیزم من خودم خواستم ای وی اف شم نامه دادگاهم گرفتم اسم مرکزو تو پی ویت میگم راستی بچه ها چطور پیامامو پاک کنم هرکار میکنم نمیشه

عزیزم حتما شما خودتون اس نمیخواید وگرنه هستن مرکزایی که انجام بدن من بار دوم گرفت بار اول اشتباه از ...

من به امید ستارالعیوبی خدا پیش میرم اینقد صبر کردم و ناشکری نکردم مطمئنم یه روز خدا جوابم رو میده و یه بچه خوب شبیه خودمون بهمون میده

فعلا که کارهای دادگاه کردیم و مشاوره هم رفتیم باید بریم دنبال کارهای جنین

من زیاد بهش فکر نمیکنم که داغون نشم توروخدا برامون دعا کنید

عزیزم من خودم خواستم ای وی اف شم نامه دادگاهم گرفتم اسم مرکزو تو پی ویت میگم راستی بچه ها چطور پیاما ...

چرا گلم میخوای پیامهات رو پاک کنی

خیلیا هستن بعد از من و شما این مشکل رو دارن میان اینجا شاید پیام شما که الان بچه دارین رو ببینن کلی امیوار بشن به ادامه راهشون

چرا گلم میخوای پیامهات رو پاک کنی خیلیا هستن بعد از من و شما این مشکل رو دارن میان اینجا شاید پیام ...

عزیزم همه رو پاک نمیکنم اونایی که موردی چیزی داره منم دوس دارم به امثال خودم کمک کنم چون خودم خیلی سختی کشیدم همین‌جاست که میام دلم آروم میگیره 

سلام به همه ی دوستان جدید و قدیمی 

منم از بچه های خیلی قدیمی اینجا هستم با اسم مهربان بودم اون زمان که البته اکثرا خاموش بودم الان نتونستم با اون اسم بیام این درس کردم و اومدم  از زمان الی و فاطیما و موز و نفس و نازلو ..... بعضی هم که اسم ها یا عوض شدن یا من الان یادم نمیاد .  امروز بعد ۲ سال اومدم فقط ۱۵ صفحه اخرو تونستم  بخونم خداردشکر خیلی ها مامان شدن  حتی چند نفر هم برای دومی اقدام کردن مثل نفس انشالله که دختر دومش تا الان بغل کردن و بقیه هم چه قدیمی ها من جمله الی  و فاطیما غیره و چه جدیدا همه دامنشون زودترسبز شه طعم مادرانگی و بچشن

بچه ها فقط هیچ گاه امیدتون رو از دست ندین مطمئنا یه روزی همه اینا براتون خاطره میشه 

میدونم راه خیلی سختیه من خودم تک تک این مراحل سخت و با چه مشکلاتی گذروندم وبعد از ۱۰ سال تلاش با چند باز ای یو ای و چند بار ای وی اف  ۴ بار حاملگی که سقط شد بلاخره باهفتمین انتقال جنین باردار شدم اللن دخترم ۲سالشو تموم کرده. مشکل شوهر منم ژنتیکی بود 

من هم با ۴ بار ای یو ای منفی بلاخره تصمیم گرفتیم جنین اهدایی بگیریم که اونم با هفتمین انتقال برامون مثبت شد 

و این ها فقط یک قسمنی از مشکلات این راه که طی کردیم بودو گفتم 

خواستم بگم تک تکتون رو درک میکنم فقط امیدتون و از دست ندین به راهتون ادامه بدین . شکی نیست که یه روزی که نی تی تون رو بغل گرفتین این روزها براتون خاطره میشه. به امید مامان شدن همه منتظرها

الی   جان  یادمه توی مست های بالاتر اشاره کردین که مشکل شما ژنتیکی هست . خواستم بگم عزیزم تا وقت نگدشته برای جنین اهدا اقدام کنین خودت میدونی که برای ژنتیک درمانی وجود نداره من خودم همه راه ها رو رفتم از طب سنتی بگیر تا ای یو ای  اخر سر به این نتیجه رسیدیم راهی جز جنین اهدا نداریم و این و رفتیم و خداروشکر نتیجه گرفتیم .  شما هم به نظرم اگه مشکلی با این راه ندارین این و انتخاب کنین 

سلام به همه ی دوستان جدید و قدیمی  منم از بچه های خیلی قدیمی اینجا هستم با اسم مهربان بودم اون ...

عزیزم چقد سختی کشیدی بازم الهی شکر که خدا جواب صبرت رو داده

چقد حرفات برا ما که اول راهیم امیدوارکننده بود,برامون دعاکن

گلم دختر نازت شبیه خودتون هست من خیلی استرس اینو دارم