الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
دوستان کسی میدونه خدایی نکرده اگه اون آقایی که ما داریم ازش اسپرم میگیریم بیماری جنسی یا ایدزی ...
yeki az rah haye jelogiri az enteghale in bimariha to afradi k in bimariha ra daran hamin ivf va iui hast. ehtemale enteghal kheili paeene. ama dar har soorat behtare test anjam beshe
سلام عزیزم بله من قدیمی هستم مبارک باشه صحیح و سلامت بدنیا بیاد یادمه شما به دختر داشتین الان حالش چطوره؟ مشکلش رفع شد عزیزم؟ من همیشه به حرفات فکر میکنم
سلام نی نی عزیزم خداروهزارمرتبه شکر که مشکلی نداشت همیشه نگرانش بودم و بهش فک میکردم من بیشت ...
بله عزیزم الحمدلله مشکلی نداره. کلا حاملگی خیلی بالا پایین داره. هر روز یک مشکل هست ووپدر و مادر نگران میشن. اما بازم آدم توبه نمیکنه و دوباره بچه دلش میخواد
بله منم دارم منم مث بچه های اینجا مامان شدم دیگه ولی در مورد بچه که گفتین به نظرم نظر آدمها متفاوته من فک میکنم بچه دار شدن یه پکیج کامل میخواد از شرایط جامعه بگیر تا ژن خوب و جیب پر و جوان بودن والدین و انگیزه بالای هردو والد و داشتن کمکی