2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
سلام بچه ها سلام جدیدا چقد جدید اومده تو تاپیک اومدم بگم با یکی از بچه ها قدیم در ارتباطم با اس بچ ...

سلام عزیزم. شما از بچه های قدیم هستی؟ از اول با همین اسم و ای دی بودی؟ کدوم یکی از بچه‌های قدیمی مامان شده؟.. برای جدا شدنت واقعا ناراحت شدم. ماهایی که با این شرایط سخت زندگیمونو با چنگ و دندون گرفتیم مشکلات دیگه واقعا حقمون نیست.

سلام عزیزم. شما از بچه های قدیم هستی؟ از اول با همین اسم و ای دی بودی؟ کدوم یکی از بچه‌های قدیمی مام ...

نه اسمم یلدا بود عزیزم 

سارا جان مادر شده البته سال 96اینا باهم بودیم اینجا

من انتخابم از ریشه مشکل داشت☹️

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه اسمم یلدا بود عزیزم  سارا جان مادر شده البته سال 96اینا باهم بودیم اینجا من انتخابم از ریش ...

آره من خاموش بودم اون موقع ها. قبل تر هم با اسم دیگه بودم.شنا رو میشناسم. یک بار انتقال جنین داشتی اول مثبت شد بعد سقط شد اگه اشتباه نکنم.... شما از منتظر هدیه خبر نداری؟ یا موز... روزی نیست که نی نی سایت یام و یادشون نکنم

دوستان کسی میدونه خدایی نکرده  اگه اون آقایی که ما داریم ازش اسپرم میگیریم بیماری جنسی یا ایدزی چیزی داشته باشه از طریق ای یو ای به ما منتقل میشه یا نه... خیلی نگران این موضوع هستم. لطفا اگه اطلاعاتی دارید بگید. ممنونم

شما بچه دارید؟

بله. اولی رو از یه آشنا گرفتیم که تمام آزمایشات رو انجام دادیم خیالم راحت بود. اما برای دومی که میخوام برم پیش دکتر ایزدی نگران سلامت اهدا کننده هستم 

بله. اولی رو از یه آشنا گرفتیم که تمام آزمایشات رو انجام دادیم خیالم راحت بود. اما برای دومی که میخو ...

عزیزم ببخشید یه سوال ؟ بعد مشکلی واستون پیش نیومد از آشنا گرفتین؟ بچه تون به شما رفته یا اون؟

عزیزم ببخشید یه سوال ؟ بعد مشکلی واستون پیش نیومد از آشنا گرفتین؟ بچه تون به شما رفته یا اون؟

بچه م کلا شبیه خودمه..خیلی زیاد شبیهمه. حتی گروه خونیش. نه مشکلی نیست.اصلا همه چیز فراموشمون شده. درموردش حرفی نمی‌زنیم. 

بچه م کلا شبیه خودمه..خیلی زیاد شبیهمه. حتی گروه خونیش. نه مشکلی نیست.اصلا همه چیز فراموشمون شده. در ...

خب خداروشکر پس به خاطر همینه راضی هستی و میخوای دوباره اقدام کنی چون اگه اصلا شبیه خودت نبود و خدای نکرده مشکل جسمی هم داشت تا ابد که به بچه دوم فکر نمیکردی هیچ روزی صدبار هم از کاری که کرده بودی پشیمون میشدی 

خیلی خوشحالم برات ولی به نظر من خدا یه بچه سالم بهت داده و مادر شدن رو به بهترین نحو تجربه کردی دیگه ریسک نکن برای بچه دوم واقعا ریسکش بالاس مث اینه که به آتیش بزنی باز هم هرطور خودت صلاح میدونی عزیزم

خب خداروشکر پس به خاطر همینه راضی هستی و میخوای دوباره اقدام کنی چون اگه اصلا شبیه خودت نبود و خدای ...

یا اگه برات مقدوره از همون دونر قبلی بگیر که از ژنش و سلامتش مطمئن باشی موفق باشی عزیزم

خب خداروشکر پس به خاطر همینه راضی هستی و میخوای دوباره اقدام کنی چون اگه اصلا شبیه خودت نبود و خدای ...

بخاطر همین سلامت اهدا کننده خیلی نگرانم.میخوام امید به خدا برم پیش دکتر ایزدی اصفهان.دوست دارم کسایی که پیش ایشون رفتن و نتیجه گرفتن بیان از تجربیات و سلامت بچه شون بگن و دلگرمم کنن... بچم خیلی تنهاس. بیشتر بخاطر اونه.شما در چه مرحله ای هستی؟ 

سلام به همه مامانهای عزیز. 

مدت خیلی زیادیه که من اینجا نیومدم.‌

خیلی خلوت شده.ایشالا که تعداد کسانی که مشکل دارن کم شده باشه. من بعد از ۴ سالگی دخترم باز به فکر انتقال جنین افتادم و الان یکی دیگه تو راه دارم. و متاسفانه این شرایط کرونا خیلی استرس برامونوایجاد کرده.

سلام به همه مامانهای عزیز.  مدت خیلی زیادیه که من اینجا نیومدم.‌ خیلی خلوت شده.ایشالا که تعدا ...

سلام عزیزم حدود یک سال و نیم هس ما هم مشکل شما رو داریم خدا بهتون سلامتی بده تاپیک امید زندگی شده امید زندگی من..با حرفمون زندگی کردم.منم در مسیر درمانم ..ممنون میشم کمکم کنین

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز