2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دوستان کسی میدونه خدایی نکرده  اگه اون آقایی که ما داریم ازش اسپرم میگیریم بیماری جنسی یا ایدزی ...

yeki az rah haye jelogiri az enteghale in bimariha to afradi k in bimariha ra daran hamin ivf va iui hast. ehtemale enteghal kheili paeene. ama dar har soorat behtare test anjam beshe

سلام به همه مامانهای عزیز.  مدت خیلی زیادیه که من اینجا نیومدم.‌ خیلی خلوت شده.ایشالا که تعدا ...

عزیزم مبارکه ان شالله بسلامتی دنیا بیاد😍

نفس جان سر میکنم حالم انچنانی تعریفی نداشت تو این سه سالی که طلاق گرفتم

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام روز به خیر  

یلدا جان متاسفم زندگیت به این سمت و سو رفته . ان شالله زندگی بهتری پیش روت باشه 

آستیاگ اسم کاربری قبلی تون چی بود ؟ 

دختر نفس جون مشکلی نداشت یادمه تو سونو یه کم مشکوک بودن بعد گفتن مشکلی نیست  

سلام روز به خیر   یلدا جان متاسفم زندگیت به این سمت و سو رفته . ان شالله زندگی بهتری پیش رو ...

سلام نی نی عزیزم 

خداروهزارمرتبه شکر که مشکلی نداشت همیشه نگرانش بودم و بهش فک میکردم

من بیشتر خواننده خاموش بودم 

نی نی جان از مریم یا همون الکساندرا خبر نداری؟ مامان شد یا نه؟

سلام عزیزم بله من قدیمی هستم مبارک باشه صحیح و سلامت بدنیا بیاد یادمه شما به دختر داشتین الان حالش چ ...

بله دختر دومم هم چند وقت دیگه دنیا میاد. اولی هم خوبه خدا را شکر. شما در چه مرحله ای هستین

عزیزم مبارکه ان شالله بسلامتی دنیا بیاد😍 نفس جان سر میکنم حالم انچنانی تعریفی نداشت تو این سه سالی ...

عزیزم. متاسفم که این شرایط پیش اومد.امیدوارم زندگی روی خوبش را بهت نشون بده هر چه زودتر

سلام نی نی عزیزم  خداروهزارمرتبه شکر که مشکلی نداشت همیشه نگرانش بودم و بهش فک میکردم من بیشت ...

بله عزیزم الحمدلله مشکلی نداره. کلا حاملگی خیلی بالا پایین داره. هر روز یک مشکل هست ووپدر و مادر نگران میشن. اما بازم آدم توبه نمیکنه و دوباره بچه دلش میخواد

ممنون لطف دارین. شما بچه دارین؟از چه طریقی

بله منم دارم منم مث بچه های اینجا مامان شدم دیگه ولی در مورد بچه که گفتین به نظرم نظر آدمها متفاوته من فک میکنم بچه دار شدن یه پکیج کامل میخواد از شرایط جامعه بگیر تا ژن خوب و جیب پر و جوان بودن والدین و انگیزه بالای هردو والد و داشتن کمکی

بله منم دارم منم مث بچه های اینجا مامان شدم دیگه ولی در مورد بچه که گفتین به نظرم نظر آدمها متفاوته ...

منظورم از جوان بودن داشتن حوصله فراوان و اعصاب آرام هست به نظرم بچه یعنی مسئولیت ...منکه توبه کردم و فک نکنم تا ابد دیگه دلم بچه بخواد

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز