2777
2789
عنوان

دپرسم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 41 پست
عزیز دلم سعی کن بهش نقطه ضعف ندی که بفهمه چی اذیتت میکنه. چه رفتاریش اذیتت میکنه؟

تو تاپیکام نوشتم. بی فرهنگیاش بی ملاحظه بودنش. صبحکه از خواب بیدار میشه ساعت ۱۰ و ۱۱ دقیقا وقتی که من میخوام ناهار بپزم و غذای بچه رو و بچه هم بیدار شده یا موقع شام پختن میگه من باید برم به ننم سر بزنم!!!

افرین حالا شما باز ازدواج کردید من توی دوران دوستی ام و این شکلی ام.  اما نمیدونم چرا مردا دوس ...

منم تو دوران دوستی ام همینطوری بود همه زندگیم اون بود مثل الان که باهاش ازدواج کردم تو مثل من نباش به خودت تکیه کن. از خودت روحیه بگیر

همه توانمندی هامو فراموش کردم اصلا نه خرید تنهایی میرم نه تفریح. همه چیزرو دونفری دوست دارم. و تمام چیزایی که من دوست دارم و اون دوست نداره سال هاست برام شده حسرت مثل کوهنوردی رفتن به تئاتر یا ی حتی پیاده روی و قدم زدن توی پارک.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حرف عاشقونه پیشکش کارایی که ازارم میده انجام نده . ما را ب خیرش امید نیست شر نرسونه

همینه دیگه عاقبت وابستگی ما زنا همینه. صبح داشت امروزمون رو هم خراب میکرد زدم به بی خیالی اما تو دلم داغون بودم دلم میخواست زار بزنم بعدش اومد منت کشی. تازه اونم به نفعش نبود نمیومد

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
منم تو دوران دوستی ام همینطوری بود همه زندگیم اون بود مثل الان که باهاش ازدواج کردم تو مثل من نباش ب ...

دقیقا منم همینطورم. دو نفری دوس دارم و اون با خانوادش یا اصن دوس نداره. مث ماکارونی فرمی مث سینما مث رفت و امد بت فامیل و دوستام. زیارت رفتن. گند زد ب زندگیم . منم ی عالمه حسرت دارم. 

قرص اهن میخورم ازمایشم رفتم.‌خرما هم میخورم تقریبا هر روز. اما بازم همش ضعف دارم. بعد زایمان تو پریو ...

باور کن حال و هوای خونه همش بستگی ب خودت داره .. انقد وابسته به واکنش شوهرت نباش ..واسه دل خودت زندگی کن و شاد باش تمیز کاری کن بخودت برس و هر چیزی ک خوشحالت میکنه انجام بده و ببین  چطور شوهرت هم عشق نشونت میده 

قبلنا همش برام مهم بود ک شوهرم عشق و علاقه زبونی نشون بده آقا همش خودشو میگرفت ...درست زمانی ک تصمیم گرفتم‌نسبت ب عشقش بی اعتنا باشم و بهش بی تفاوت شدم بخدا چنان عشقی دیدم ..اونجا بود ک فهمیدم این مردا از زن شاد و مغرور خوششون میاد

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
قرص اهن میخورم ازمایشم رفتم.‌خرما هم میخورم تقریبا هر روز. اما بازم همش ضعف دارم. بعد زایمان تو پریو ...

بابا شوهرت اونقدرام بد نیستا. مشکل تو درونیه ربطی به شوهرت نداره. مثل من

ماها خودمون باید به خودمون انگیزه و امید بدیم و ی کم وابستگیمونو کم کنیم

تو تاپیکام نوشتم. بی فرهنگیاش بی ملاحظه بودنش. صبحکه از خواب بیدار میشه ساعت ۱۰ و ۱۱ دقیقا وقتی که م ...

خب بره سر بزنه.

منم اولاش ناراحت میشدم بعد گفتم بابا عیب نداره اونم دلش به ننه اش خوشه

اره آشپزی میکنه غدای بچه رو میده پوشکشو عوض میکنه  بیکاره. معلمه تابستونا بیکار

معلما روح بزرگی دارن و اکثرا مهربون و بافرهنگن

دقیقا منم همینطورم. دو نفری دوس دارم و اون با خانوادش یا اصن دوس نداره. مث ماکارونی فرمی مث سینما مث ...

وااااای عین من. تفریح فقط با خانوادها مسافرت با خانواده زهر مار با خانواده.

کلا برنامه ریزی از خودمون نداریم هر برنامه ای بقیه بریزن ما عین کش بهشون وصلیم. از این بدم میاد

توی هر شغلی هم خوب هست هم بد

آره کلی گفتم. معلمی اما کار آسونی نیست. با بچه ها سر و‌کله زدن و ی مطلب رو صد بار گفتن