آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"
کاملا میفهممت بعضی زنا از جمله خودم فقط دلشون به شوهرشون خوشه اون محبت کنه خوشن اون بی محلی کنه انگار دنیا به آخر رسیده. هی به خودم میگم اینجوری نباشم اما نمیشه.
هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
فک کنم کم خونی ..روزی یه دونه قرص آهن بخور ..یا اینکه از عطار یه قوطی ک شامل شیره توت و خرماو انگور هست بخر روزی یه قاشق بخوری بهت قول میدم خیلی بهتر میشی
کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
فک کنم کم خونی ..روزی یه دونه قرص آهن بخور ..یا اینکه از عطار یه قوطی ک شامل شیره توت و خرماو انگور ...
قرص اهن میخورم ازمایشم رفتم.خرما هم میخورم تقریبا هر روز. اما بازم همش ضعف دارم. بعد زایمان تو پریودیام اینطوری میشم. البته شوهرمم تو بچه داری کمک میکنه دیشبم خودش غدا درست کرد و پریشب. اما کاراش کیفیه هر وقت کیفش بگیره. اما من دوس دارم بهم انرژی بده تا خودم کارامو انجام بدم.