2777
2789
عنوان

دپرسم

298 بازدید | 41 پست

خونه کثیف لباسا و ظرفا کثیف حوصله ندارم هیچی بپزم حتی خال ندارم ی دوش بگیرم. شوهرم خ مزخرفه ازش بدم میاد مدام باعث خجالت کشیدنم میشه. همش پول نداره چشمش ب پس انداز منه. مدام دنبال راضی کردن خانوادشه. ازش متنفرم. وقتی ریودم حتی دستمم نمیگیره انگار بیماری واگیردار دارم. 

اشکال نداره استراحت کن فدای سرت فیلم شاد ببین

دوره پریودی آدم حساس میشه

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین خونه رو تمیز کنی کلی روحیت عوض میشه و شاد میشی پاشو بسم الله بگو  شروع کن 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊

برو ی آرایشگاه بعدش خرید ی خرده حال و هوات عوض میشه مطمئن باش

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

کاملا میفهممت بعضی زنا از جمله خودم فقط دلشون به شوهرشون خوشه اون محبت کنه خوشن اون بی محلی کنه انگار دنیا به آخر رسیده. هی به خودم میگم اینجوری نباشم اما نمیشه.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
اصن انرژی ندارم

بیایید حرف بزنیم.

می دونم الان هر چی هم حرف بزنیم اندازه یه کلام ناز کشیدن همسرت که الان لازمش داری حالت را خوب نمیکنه

اما مردها انتظار دارن خانومشون همیشه سرحال باشه

اصن انرژی ندارم

منم اینجور موقع ها انرژیم گرفته میشه یکی یا ی چیز دیگه باید از خارج انرژی بده بهم حتی ی حرف عاشقونه از همسرم حالمو خوب میکنه.

کاملا میفهممت بعضی زنا از جمله خودم فقط دلشون به شوهرشون خوشه اون محبت کنه خوشن اون بی محلی کنه انگا ...

افرین حالا شما باز ازدواج کردید من توی دوران دوستی ام و این شکلی ام. 

اما نمیدونم چرا مردا دوس ندارن دلخوشی ادم باشن. 

اصن انرژی ندارم

فک کنم کم خونی ..روزی یه دونه قرص آهن بخور ..یا اینکه از عطار یه قوطی ک شامل شیره توت و خرماو انگور هست بخر روزی یه قاشق بخوری بهت قول میدم خیلی بهتر میشی 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
منم اینجور موقع ها انرژیم گرفته میشه یکی یا ی چیز دیگه باید از خارج انرژی بده بهم حتی ی حرف عاشقونه ...

حرف عاشقونه پیشکش کارایی که ازارم میده انجام نده . ما را ب خیرش امید نیست شر نرسونه

حرف عاشقونه پیشکش کارایی که ازارم میده انجام نده . ما را ب خیرش امید نیست شر نرسونه

عزیز دلم سعی کن بهش نقطه ضعف ندی که بفهمه چی اذیتت میکنه.

چه رفتاریش اذیتت میکنه؟

فک کنم کم خونی ..روزی یه دونه قرص آهن بخور ..یا اینکه از عطار یه قوطی ک شامل شیره توت و خرماو انگور ...

قرص اهن میخورم ازمایشم رفتم.‌خرما هم میخورم تقریبا هر روز. اما بازم همش ضعف دارم. بعد زایمان تو پریودیام اینطوری میشم.‌ البته شوهرمم تو بچه داری کمک میکنه دیشبم خودش غدا درست کرد و پریشب. اما کاراش کیفیه هر وقت کیفش بگیره‌. اما من دوس دارم بهم انرژی بده تا خودم کارامو انجام بدم. 

قرص اهن میخورم ازمایشم رفتم.‌خرما هم میخورم تقریبا هر روز. اما بازم همش ضعف دارم. بعد زایمان تو پریو ...

خوبه که چه بامزه که اشپزی میکنه.

تو بچه داری کمک کردنش هم افرین