2777
2789
عنوان

شقاق

| مشاهده متن کامل بحث + 38719 بازدید | 52 پست
مال منم بخاطر زایمانه...اهان ممنونم گلم جواب دادبن

مواظب باشی بهتر میشی ملین اینا بخور که یبوست نگیری 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شقاقتون خوب شد 

آره عزیزم رفتم تهران دکتر پیش دکتر فرهاد صدر بسیار عالی بودن

دوتا ماد دادن دیلتیژل و زایلو ژل روزی ۶ بار استفاده کردم به مدت بیست روز در کنارش شربت لاکسی ژل هم میخوردم هر روز که الان خوبم 

خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏

حال من خیییلی بد بدجوری که دکتر دستور عمل فوری داده بود ولی به شدت از عمل  میترسیدم  همسایمون یه عطاری تو همدان رو بهم معرفی کرد گفت داروهای معجزه میکنه خییلی اصرار کرد گفت برات سفارش میدم منم به اصرارش قبول کردم داروها دستم رسید مصرف که کردم انگار اب روی آتش بود ۸ جور دارو گیاهی و پماد دارده بود من یه عمر دعاشون میکنم 

شما هم جتما مشاوره بگیر باتوجه به مشاوره دکتر  برات دارو تجویز میکنه ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲ 

انشا الله به حق پنج تن مشکلتون برطرف شد منم دعا کنید

آره عزیزم رفتم تهران دکتر پیش دکتر فرهاد صدر بسیار عالی بودن دوتا ماد دادن دیلتیژل و زایلو ژل روزی ...

سلام عزیزم ، پزشکتون بهتون گفته بودن روزی ۶ بار پمادتون رو استفاده کنید ؟ شما مقعدتون خشک نمیشد ؟ 

من واقعاً حالم بد بود... سوزش شدید داشتم، خارش اذیتم میکرد، خونریزی کم ولی مداوم داشتم و حتی بیرونزدگی هم ایجاد شده بود 😔

چند دوره از داروخونهها انواع پماد و دارو گرفتم ولی هیچکدوم جواب نداد. دیگه به عمل جراحی نزدیک شده بودم.

این پماد رو از یه خانم دکتر گرفتم و باورم نمیشه؛ واقعاً توی کمتر از یه هفته مثل آب روی آتیش بود. کمکم همه علائم خوابید و الان خداروشکر کاملاً خوب شدم 🙏

به هرکی معرفی کردم هم راضی بوده. انشاءالله شما هم نتیجه بگیرید. ما رو هم دعا کنید 🌹»

این شما ره عطاری09026744632

دوستان محصولاتشون زیاده من هر چی گرفتم راضی بودم الهی به حق امام زمان مشکل شما هم هل بشه مطمئنم خدا خواسته شما این متن رو ببنید پس نا امید نباشید من یه دفه به دلم افتاد معرفی کنم پس خواست خدا بوده ارسال به سراسر کشور هم دارن

من حتی واسه ریزش سکه ای موهام هم نتیجه گرفتم